Mar 24, 2010

My new babies

I wasn't actually looking for anything when I went through the shopping streets of Copenhagen today. But when I saw these babies were 50% off I had to make a move! I love that they are boots, but wedges. They will be paired with everything in my wardrobe this spring and summer! But now I have to eat pasta for the rest of March...
Boots by Jette Riis 399,95 DKK/£48/$73

-----------------------------------
Jeg var egentlig ikke på udkig efter noget da jeg slentrede ned af Strøget i dag, men da jeg så at disse fede kilehælestøvler var nedsat med 50% kunne jeg ikke dy mig! Jeg vil bruge dem sammen med stort set alt i min garderobe nu til forår og sommer. Men nu skal jeg altså også leve af pasta resten af marts...

2 comments:

  1. These are awesome! Be sure to post pictures in them! :)

    ReplyDelete