Mar 2, 2010

My very first blog entry!

Hi everybody and welcome to my blog!

First of all I'd just like to say how excited I am to be blogging about fashion as a plus size girl. I actually tried to start a blog a year ago, but I didn't feel inspired enough and I was still very unaware of all the fatshionistas out there, who would be interested in a fashionblog about a plus size girl such as myself. Now things have changed though and I see more and more fat girls blogging about fashion. Feeling inspired by such wonderful ladies as Gabi at
www.youngfatandfabulous.com and Xtina at www.musingsofafatshionista.com I decided it was time for me to give it another go. Also I think we need more plus size danish girls blogging fashion & beauty. I'm no good at photoshop and such, so I apologize if my blog to start with isn't as fancy as others out there. I will try and upgrade my skills as I go!

So there you have it ladies - I sure hope you'll enjoy reading my blog! Please feel free to comment and follow me, and if you like what you see, put me on your blog roll or forward me to your fatshionable friends.

- The Danish a.k.a Rikke

----------------------------------

Hej allesammen og velkommen til min blog!

Først og fremmest vil jeg gerne have lov til at sige, hvor spændt jeg er på at blogge som en plus-size-pige. Jeg prøvede faktisk at starte en blog for et års tid siden, men jeg følte mig ikke inspireret nok og var stadig uopmærksom på alle de fatshionistas derude, der kunne være interesserede i en modeblog af en stor pige som mig. Nu har tingene dog ændret sig og jeg ser flere og flere store piger der blogger om mode. Inspireret af fantastiske piger som Gabi www.youngfatandfabulous.com og Xtina www.musingsofafatshionista.com besluttede jeg mig for, at det var på tide at prøve igen. Desuden synes jeg at der er alt for få store, danske piger der blogger om mode & skønhedspleje. Jeg er ikke nogen haj til photoshop osv. så I må undskylde, hvis min blog er ikke nær så fancy til at starte med, som andre derude er. Jeg vil dog prøve at forbedre mine evner henad vejen!

Så sådan står det til, de damer - jeg håber virkelig at I vil nyde min blog! Kommenter gerne mine indlæg, følg min blog og hvis I kan lide hvad I ser, så sæt mig gerne på jeres blogliste og anbefal mig til jeres fatshionable veninder.

- The Danish også kendt som Rikke

No comments:

Post a Comment