Mar 29, 2010

Outfit of the day

I have Easter Holidays from Uni so today I went to Odense, where I'm from, to see my family and some friends. I wasn't up to much else so my outfit was really casual.Cardigan: Evans
Tee: Asos Curve (Paris You & Me)
Jeggings: H&M BiB (cut by myself)
Wedges: Jette Riis
Ring: H&M
Bracelet (actually a necklace): Glitter
Watch: Granddad's
Earrings: Gina Tricot
Glasses: Ralph Lauren
Bag: Kirkens Korshær (Thrift shop)
Headband: ONLY
I love my wedges, they are actually quite comfortable and they automatically dress up any outfit. The headband annoyed me today, I don't know why, so I took it off after a while. By the way I looove my bag that I got 3 weeks ago in a Thrift Shop for only 20 DKK (£2,50/$4). I've used almost every day. And I'm sorry about my facial expressions. I usually don't come across this mad/bored/serious!
--------------------------------------
Jeg har påskeferie fra uni så i dag tog jeg til Odense for at besøge min familie og nogle venner. Jeg skulle ikke det helt store, så jeg valgte noget rimelig casual i dag. Men mine nye støvler giver lige lidt mere kant og de er faktisk rimelig behagelige at have på. Tørklædet tog jeg af efter et stykke tid, fordi det af en eller anden grund irriterede mig i dag... Jeg elsker i øvrigt tasken fra Kirkens Korshær. Jeg købte den for 3 uger siden og har brugt den stort set hver dag. Og så fik jeg den for en flad 20'er! Jeg undskylder i øvrigt de underlige ansigtsudtryk. Normalt ser jeg ikke ud som jeg keder mig/er sur/seriøs.

2 comments: