Mar 8, 2010

Ready for spring!

I couldn't help myself and I had to take a walk through Copenhagens shopping street "Strøget" today. The weather was cold, but the sun was out a little bit, so I really felt like Spring was on it's way. I hope you get a feel of my mood today - I can't wait for warmer weather and more sunshine!


H&M head band 39.95DKK/£5/$8

H&M scarf 79.95DKK/£10/$15


Daffodils were a gift from my mom!


Peach Nail Polish no. 22 from TIGER 10DKK/£1/$2


Cute Key Chain from TIGER 10DKK/£1/$2

--------------------------------------

Jeg kunne ikke lade være, jeg måtte bare gå en tur ned ad Strøget i dag. Vejret var koldt, men solen var lidt fremme så jeg følte virkelig at foråret var på vej. Jeg håber at I kan fornemme mit humør i dag - jeg kan ikke vente på at det bliver varmere og at vi får mere sol!

2 comments:

  1. Ja, de er så smukke. Og dufter helt fantastisk! Kom nuuuu forår!!! :D

    ReplyDelete