Mar 2, 2010

Waiting for...

I just purchased the following items from Asos Curve and Evans and I cant wait for them to arrive! The Tees will be perfect for spring and summer as they are lightweight and white/nude colours. The Cover-up will warm me during spring and on cool summer nights and with the trendy studs it will add an edge to many of my outfits. The blue denim shirt makes me think of my childhood in the 90's and also of Beverly Hills 90210. At the moment I'm quite obsessed with the retro 90's look: oversized Tees, leggings, denim, hats and chunky boots. I never thought I'd say this, but the 90's are definitely back in style and I loooove it!!!1.


2.


3.


4.
1. Nude Roll Sleeve Boyfriend Tee from Asos Curve £18/$27/148 DKK

2. White/Print Paris You and Me Tee from Asos Curve £8/$12/66 DKK

3. Black Stud Detail Cover-Up from Evans £29,50/$44/242 DKK

4. Blue Denim Shirt from Evans £27/$40/222 DKK


-------------------------------------------


Jeg har lige købt de ovenstående ting fra henholdsvis Asos Curve og Evans og jeg kan slet ikke vente på at de kommer! De to T-shirts er perfekte til forår og sommer da de er lette og i lyse/hvide farver. Den sorte cover-up vil holde mig varm foråret igennem og på kølige sommernætter og med dens trendy nitter vil den give lidt kant til mange af mine outfits. Den lyseblå denimskjorte leder mine tanker hen på min barndom i 90'erne, men også på Beverly Hills 90210. For tiden er jeg helt besat af 90'er moden: Store bluser/T-shirts, leggings, denim, hatte og chunky støvler. Jeg havde aldrig troet at jeg ville sige det her, men 90'erne er tilbage og jeg eeeelsker det!!!

Picture borrowed from http://rathausartproject.com/

No comments:

Post a Comment