Mar 9, 2010

1st purchase from New Look

I must admit that I must have been living under a rock for a long time. I used to only buy clothes online from Ellos and Evans as I knew they shipped to Denmark and I wouldn't have to pay customs (we have to if it comes from outside of the EU). Obviously there are so many other stores to buy from, like Dorothy Perkins, Asos and New Look. So I found these following items at New Look and had to order them. The prices are lower than Evans (which by danish standards are already low) and with only £5 shipping fee it's almost a steal. New Look's plus size collection is called Inspire and it features sizes 16-26. As it's my 1st time buying from them, I hope the clothes fit (they will if the sizes are close to Evans')!
123
4567


  1. Chiffon Bow Alice Band £3/25DKK/$4,50

--------------------------------------------

Jeg må indrømme at jeg ikke har været særlig meget med på noderne indtil nu. Jeg plejede kun at bestille tøj over nettet fra Ellos og Evans fordi jeg vidste at de sendte varerne til Danmark uden at man skal betale told (det skal man hvis tingene kommer fra et sted udenfor EU). Men der er selvfølgelig mange andre butikker man kan købe fra, fx Dorothy Perkins, Asos Curve og New Look. De ovenstående varer har jeg købt hos New Look og de er meget billigere end Evans (som jo allerede er billig i følge danske standarder!). Forsendelsesgebyret er også her kun på £5 (ca. 40DKK). New Looks plus-size-linje hedder Inspire og deres størrelser er 16-26 (44-54). Da det er første gang jeg køber hos dem, venter jeg nu spændt på tøjets ankomst og håber at jeg kan passe det (men det kan jeg, hvis størrelserne ligger tæt op ad Evans')!

No comments:

Post a Comment