Mar 29, 2010

x-factor final

Last night I attended the huge final of this year's x-factor. It was the 1st time that it was held at Parken, Denmarks biggest stadium, and actually it was the biggest x-factor show in the World. 40.000 people in the audience! As I had auditioned for the show I was invited to join a big choir that should participate in the so called "Losers Medley". We had quite an easy job: singing "oh-oh" and lighting sparklers. But it was so much fun! I got in for free and got to see my girls Nina and SisterSoul on the big stage in the medley. I was so proud of them!
A few pics of my sparkling performance. LOL.

The song for the medley was a danish song by Alex ft. Nik & Jay "Hvad nu hvis", but you might enjoy it anyways. SisterSoul are Bonnie and Amie, the 2 girls walking in together early in the song. Nina is the one with the Twitter Tee (follow her @ninajansen).----------------------------------------------
I går aftes deltog jeg i x-factor finalen i Parken. Det var verdens største x-factor show nogensinde: 40.000 mennesker! Da jeg havde været til audition på showet blev jeg tilbudt at tage del i det store kor der skulle indgå i taber-medleyet. Vi havde et rimelig nemt job: at synge "oh-oh" og vifte med stjernekastere. Men jeg kom gratis ind og det var supersjovt. Jeg nød virkelig showet og så fik jeg set mine piger på den store scene: Nina (hende fra Twitter. Følg hende: @ninajansen) og Bonnie & Amie fra SisterSoul. Jeg var så stolt af dem!

2 comments:

  1. Jeg vidste slet ikke du havde været til audition. Hvad sagde de til dig?

    ReplyDelete
  2. De sagde at de ikke kunne sætte en finger på min stemme. Jeg sang godt, men det var ikke underholdende nok. Jeg gav dem ikke noget. Det havde de fuldstændig ret i, for jeg havde ikke lyst til at være der... så jeg var mega nervøs, fordi jeg følte mig ubehageligt til mode. Dejligt at jeg så kunne opleve en del igennem pigerne :)

    ReplyDelete