Jul 8, 2010

Change of language on the blog

To my english readers:
Dear readers, I've decided to change the main language on the blog to my native tongue, danish. This is due to several circumstances. The most important being, that I started this blog because there are hardly any danish plus-size fashion bloggers and I wanted to change that. I love all my readers and I want to keep my blog open for every nationality out there, but I'd like to attract more danish readers and build up a network of danish plus-size girls. I will keep posting in english, too, but it might not be as elaborate as it is in danish. I really hope that you understand where I am coming from and that you will keep reading and forwarding my blog. You can still comment in english and the titles will stay english, too. So don't fear, you won't be neglected completely! Thanks for understanding, you guys truly rock. xoxo

Til mine danske læsere:
Kære læsere, nye som gamle, jeg har besluttet mig for at ændre hovedsproget på min blog til dansk. Dette gør jeg af forskellige årsager, men den vigtigste er, at jeg jo netop startede med at blogge, fordi der næsten ikke er nogle danske plus-size modebloggere og det ville jeg gerne ændre på. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vi store piger opbyggede et netværk, ligesom man ser det i f.eks. USA og England. Jeg synes stadig at det er vigtigt at ordne sig ind under "almindelige" modebloggere også, men vi må indrømme at vi adskiller os lidt fra mængden og at det nogle gange kan være svært at klæde sine deller moderigtigt. Derfor synes jeg at det er virkelig vigtigt at dele sine oplevelser og udfordringer med ligesindede og det er mit håb, at jeg kan inspirere flere store piger til at turde noget mere. Jeg er stadigvæk selv ved at lære at være så fandenivoldsk og frygtløs, som man ser mange amerikanske bloggere være, men det tror jeg også hænger sammen med, hvordan det danske samfund er opbygget. Janteloven lærer os jo, at vi ikke skal tro at vi er noget og det er min oplevelse, at danskere også kan være utroligt snæversynede. Men jeg vil fortsætte med at udfordre mig selv og jeg håber, at flere store piger vil finde vejen frem til blogland. Vi kan og skal ikke gemme os, så kom frit frem, I store, flotte piger! xoxo

1 comment:

 1. Hej Rikke..

  Super fed blog du har dig her :)
  Og syntes du har nogle super flotte ben, er lidt misundelig :)


  /Tina
  beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete