Jul 11, 2010

I nailed it

Jeg elsker neglelak og jeg har en svaghed for de små fra Depend. De fås i Matas til 25 kr. og findes i rigtig mange farver. Pt. har jeg 17 forskellige. Jeg varierer efter humør og i dag er jeg fuld af god sommerstemning, så neglene skulle være lyslilla. Dette er nr. 159.


Ja, mine negle er korte og runde... endnu en grund til at male dem i flotte farver! Jeg kan simpelthen ikke gro lange negle, de knækker og flækker... lige meget, hvad jeg gør. Så jeg har affundet mig med det og synes faktisk, at det er helt fint, for så kan jeg spille guitar og desuden skal jeg ikke hele tiden rende rundt og være bange for at knække en negl.

I'm basically addicted to nailpolish,especially the small ones from Depend. They come in various colours and at the moment I have 17 different ones. Today I'm in a calm and cool summer mood, so I've chosen a light purple, no. 159. My nails break very easily, so I keep them short. Another reason why I like to paint them. It's also a great way of showing my mood and spicing up outfits.

4 comments: