Jul 23, 2010

I'm blue, da-ba-dee da-ba-da!

I går var jeg med nogle venner i Fælledparken til den sidste omgang fællesdans. Det var første gang jeg var der og det var Bollywood der stod på programmet. Mega cool! Stedet var proppet med mennesker i alle aldre, størrelser og etniciteter - og dansegulvet kogte. Jeg sad over indtil der var fri dans på gulvet, fordi der var så mange mennesker derude ellers. Men musikken var virkelig fed, det var en glad og festligt stemning og det var superskægt at følge med i oppe fra tæppet, hvor jeg da også rockede lidt med, som I kan se.

Mit outfit bestod af primært nye ting. I min (forgæves) jagt på en støvsuger smuttede jeg lige forbi H&M i går. Jeg kunne ikke modstå at prøve de blå bukser og til en udsalgspris af 30 kr. (!) skulle de uden tvivl med hjem. Toppen var også en no-brainer. Yndige pufærmer og polkaprikker = så er Rikke solgt. Jeg har ellers ikke været så vild med H&M BiB, da jeg syntes at deres ting var alt for basic (læs: kedelige) og lidt dyre endda. Men jeg må indrømme, at det lader til at de er ved at komme efter det. Jeg fandt faktisk en hel del søde ting, som kunne være røget med hjem havde min pengepung tilladt det. Jeg købte dog også en ny ring... For at mixe lidt mere sødme i mit look tog jeg min nude, blomstrede hårbøjle på. Det var også første gang og jeg fik meget ros for den på RUST senere, hvor vi festede til den lyse morgen. Åh, hvor jeg dog elsker sommeren!Top: H&M BiB 79,95 kr./£9/$14
Longline vest: Evans
Crops: H&M BiB 30 kr./£3,50/$5
Gladiators: Dixie
Head band: H&M
Rings: H&M (my newest one was 24,95 kr./£2,80/$4,50)


Two of my newest rings.


Showing off some Bollywood skills


A packed dance floor


Smirnoff and orange juice - a classic!


Last night I went to a park in Copenhagen, where they teach dance during the summer. Yesterday was Bollywood night. It was my 1st time there, but it was great fun. I hung out with some friends and we ended up at a club, partying until this morning! My outfit was almost all new stuff from H&M BiB. I haven't been a huge fan of theirs, as I think they've had a lot of basic (boring) stuff, which at times has been kind of pricey. But I must admit, I think they're slowling learning. I saw some pretty awesome stuff and when I found the blue crops on sale, I couldn't resist - and I instantly fell in love with the polka-dotted top with ruched sleeves, too. To make my look even more feminine I wore my nude headband with flowers that earned me a great deal of compliments. Oh, how I love summer!

P.S:
Here's a clip that we quite enjoyed for our Bollywood night:

3 comments:

  1. hey babe, beautiful pictures, you look lovely. Im glad your got the dress :) did it fit ok? Hope I can see it on you sometime and that you like the dress :)

    ReplyDelete