Jul 8, 2010

Ring-a-ding-ding

Jeg følte at jeg havde været en god pige i dag, efter at jeg havde været ude at træne, så jeg ville forkæle mig selv lidt. Jeg fik en lækker ice blend på café Metropolitan sammen med min veninde Louise, som jeg træner sammen med, og gik så i H&M. Jeg vidste at de har nogle ret lækre ringe for tiden og jeg er helt vild med de to jeg har købt - de var endda begge de sidste i min størrelse (L). Det må have været skæbnen! Den røde er allerede blevet omtalt et par steder i blogland, men den sølvfarvede havde jeg ikke set før. Hårbøjlen er virkelig fin og da jeg ikke har noget lignende, tænkte jeg at jeg kunne lege lidt mere med min romantiske side. Jeg købte også en rå top på udsalg til 50 kr. som jeg nok skal vise jer snart!


After being a good girl and going to the gym today, I felt like treating myself to a lil' something - so I had coffee with my friend Louise, who I work out with, and then I went to H&M, because I knew they have some awesome rings at the moment. I absolutely adore the two I bought, and they were both the last ones in my size (L). Fate! The red one has been showcased around the blogosphere already, but I hadn't seen the silver one before. The head band is really cute and I have nothing like it, so I figured I'd play with my romantic side a bit more. I also bought a top on sale, which I will show you soon!

4 comments:

 1. Jeg har den røde i både rød og blå - er SUPER glad for dem begge! Gode køb!

  ReplyDelete
 2. LOVE the red ring! SUPA CUTE!

  ReplyDelete
 3. @Jeanett: Ja de er virkelig fine begge to. Jeg overvejede også virkelig den turkise, så hvis jeg lige falder over den en dag... så snupper jeg måske også den.

  @BBM & @Monique: Thanks so much, ladies!

  ReplyDelete