Jul 24, 2010

She radiates!

En ny dag, en ny fest! I går aftes var jeg hjemme ved en veninde sammen med en masse andre og vi endte i byen - endnu en gang til den (meget) lyse morgen. Jeg var i seng kl. 8!

Da jeg var i sommerhus med mine forældre og var inde i den lille by i nærheden, fandt jeg den sorte kjole her. Den er af samme mærke som denne kjole - Deluca. Jeg fik den på udsalg til 200 kr. sat ned fra 400 kr. Kjolen er ret stor og oversize, så jeg overvejer at anskaffe mig et bælte, som jeg kan bruge sammen med. Mine leggings er dem fra Yours Clothing med blonde i siderne, jeg har bare lige rykket dem lidt op, så jeg viser mere ben. Både fordi jeg virkelig godt kan lide mine ben, men også fordi det jo er rimelig varmt for tiden. Mine hæle er 10 cm høje platforms fra Evans vinterkollektion '09 og da de har en guldkant valgte jeg teame dem op med min nye ring fra H&M og guldneglelak fra Gosh. Jeg brugte samme hårbånd som dagen forinden - jeg er helt vild med det for tiden. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke fik taget et godt billede af mit hår, som jeg havde gjort lidt ekstra ud af. Det må blive en anden gang så.

Jeg havde en rigtig sjov tur i byen og følte mig virkelig tilpas i mit outfit. Og så hjælper det jo også når man har fået en dejlig sommerkulør - og at man er sammen med nogle dejlige mennesker! Denne sommer sparker officielt røv og jeg tror at mit konstant gode humør skinner igen. Jeg stråler nærmest til tider. Jeg håber at I alle også har en dejlig sommer!


Dress: Deluca
Leggings: Yours Clothing
Shoes: Evans
Headband: H&M
Ring: H&M


Last night I was out partying again and I wore a new dress from Deluca. It's quite oversize so I'm considering getting a belt that will go with it. I also wore my lace panel leggings from Yours Clothing, only rolled up (I really like my legs), platforms from Evans and accessories from H&M. I felt really good in my outfit and I had a great night. Obviously it helps that I've gotten a nice summer tan - and that I was with some of my besties. This summer rocks and my constant good mood shows, I think. I feel kind of radiant at times. I hope you're all enjoying your summer, too!

P.S:
Joke of the night! (In danish, sorry). We kept imitating his laugh:

7 comments:

 1. love the outfit sweetheart! I think I have to get me that hearpiece :) xx

  ReplyDelete
 2. Thank you, ladies! You're so sweet :)

  ReplyDelete
 3. Just found your blog through the Curves & Chaos Q&A. I love this dress and headband!

  S x

  ReplyDelete
 4. Thank you so much, S! Lovely of you to stop by - don't be a stranger! xoxo

  ReplyDelete