Jul 18, 2010

Sizzling summer

Så er jeg (næsten) tilbage fra sommerhus. Det var skønt og virkelig tiltrængt! Der er så varmt i min lejlighed på 2. sal i København når temperaturen når op omkring de 30 grader, så det var perfekt at komme ud og blive luftet. Jeg var i sommerhus sammen med mine forældre fra mandag-lørdag. Og jeg var i vandet stort set hver dag (hvilket også forklarer de meget sløsede frisurer) - dog ikke i den nye badedragt. Den nåede ikke at komme, men den skulle meget gerne ligge og vente på mig derhjemme. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg er modig nok til at vise jer den på. Vi får at se, hvordan den sidder først... Jeg har dog 2 outfits fra den sidste uge, som jeg lige vil vise jer. Det første er en ny kjole, som jeg købte for sølle 50 kr. Den var sat ned fra 600 kr.! Normalt ville jeg ikke gå efter denne stil og slet ikke til den oprindelige pris, men for en flad 50'er kunne jeg ikke modstå. Jeg tænker lidt på at ændre halsudskæringen... måske klippe lidt af længden. Men jeg ved at jeg i hvert fald vil lede efter et bælte eller et sort bånd, som jeg kan sætte i taljen. Det er virkelig lækkert, at det er elastik, men det er ikke lige sååå pænt igen. Den var dog rigtig nem og fin lige at smide på. Materialet er vist silke og mærket er ikke et jeg kendte i forvejen.


Dress: Deluca
Sandals: Evans

Det næste outfit er en kombination af min yndlingsnederdel (en af de eneste jeg ejer), som jeg har fået af min mor i vinters og en af mine nye toppe fra Evans, som jeg fik på udsalg. Endnu et nemt sæt, lige til at smide på og perfekt til sommeren.


Top: Evans
Skirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Sandals: Evans
Dog: My sisters chihuahua, Krumme

I'm (almost) back from the summer house. 5 days of relaxing, kicking back with ECLIPSE (2nd time I read it), swimming, tanning, BBQ and drinks... you get the picture. When you're broke it's great to be able to at least leave your appartment and enjoy the nice weather. I also did a little bit of shopping. The 1st outfit is a new dress I bought on sale for £6/$9. I'd never have bought it at it's original price of £68/$105 (!!!) as I do think it could use a few alterations. I'll definitely be adding a belt or a black satin band in the waist. Maybe change the neck and shorten the lenght a bit. But I do think it was a bargain! And it has a cute pattern, perfect for summer. The 2nd outfit is my new top from Evans and my favourite skirt. Both outfits were easy to throw on and nice in the hot weather. I do apologize for my lazy hair-do's. All that swimming meant constant wet hair. Speaking of swimming; my new swimsuit should be waiting for me at home in Copenhagen. I haven't decided if I'll post a pic of me in it. We'll see how it fits first...

1 comment: