Jul 10, 2010

UNO, dos, tres...

Efter flere uger med eksamenslæsning og -stress, arbejde, sommerhustur med pigerne og hygge med familien, er jeg blevet rigtig dårlig til at lave ingenting. Jeg keder mig helt vildt meget, helt vildt hurtigt. Så i går aftes, da jeg ikke havde nogen planer og var helt ude i tovene af kedsomhed, skrev jeg til min kammerat Phil og han var heldigvis klar på lidt hygge. Det endte med at vi bare sad hjemme hos ham sammen med endnu en fyr, Chris, og spillede Playstation, hørte musik og drak os i hegnet. Note to self: Spil aldrig druk-UNO med de fyre igen. Nøj, jeg blev godt nok rimelig skeløjet. Men det var superhyggeligt!

Da jeg ikke vidste, hvor aftenen kunne føre hen, havde jeg været rimelig casual i min påklædning, men alligevel tilføjet lidt fest i form af skoene, smykkerne og make-up'en.


Top: Yours Clothing
Crops: Jeggings from Zizzi, customized by me
Platforms: Evans
Necklace: Bianco
Rings: H&M


This is my outfit from last night. I went over to a friend's house, as we both were really bored and had nothing to do. We ended up playing UNO as a drinking game, which I won't recommend if you can't hold your drink. Wow. But I had a really nice time.

4 comments:

  1. Love the outfits! Ah I recognized that top from Yours Clothing... don't they have the most lovely style for tops? Anyway ... you look lovely!!

    ReplyDelete
  2. Thanks, Sarah! Yes they do indeed. I have the longest wish list in my account there, LOL. And the prices are fab, too.

    Thanks for stopping by :D

    ReplyDelete