Aug 9, 2010

OOTD a few weeks back...

Jeg havde helt glemt at lave dette indlæg, så med lidt forsinkelse kommer det nu. Dette outfit havde jeg på da jeg tog hjem til en kammerat sammen med et par veninder for 2 uger siden. Det var første gang at jeg havde kjolen på uden cardigan på (jeg syntes at den sad lidt for stramt) og jeg ved ikke om jeg enten er blevet mere ligeglad med mine rygdeller, eller om det allerede kan mærkes på tøjet at jeg har tabt mig lidt... jep, that's right. Jeg har tabt mig 3 kg henover sommeren udelukkende ved at have det godt. Fantastisk! Anyways, så var det en virkelig god aften og jeg syntes selv at jeg så godt ud. Men da jeg skulle cykle hjem igen stod det ned i lårtykke stråler og jeg endte med at ligne... tja, bedøm selv.

I øvrigt er jeg nu kun 2 faste læsere fra de 50, så jeg er begyndt at sammensætte gaven. Yay!


Dress: New Look Inspire
Leggings: Yours Clothing (rolled up)
Shoes: Local store (Føtex!)
Rings: H&MYO!And this, my friends, is what you look like after biking 30 mins. in the pooring rain! LOL!


I forgot to post this outfit 2 weeks ago. I wore it to a friend's house one night and I wore the dress without a cardigan for the 1st time (I used to think it was too tight). Now I don't know if it's because I've started not to care about my backfat or if it's because I've lost 3 kg this summer, simply by feeling great, but I suddenly didn't care. I felt really good and thought I looked good, too. But then I had to bike home... in the pooring rain. And well, the result is shown above. LOL!

Btw: I'm now only 2 followers away from 50 and I'm starting to gather the prezzies. Yay!

2 comments:

 1. Hej Rikke..
  Fik tilmeldt mig igen :)
  Syntes ikke den sidder for stramt, slet ikke endda ;)

  Ikke sjovt med så meget regn når man skal cykle hjem.. hehe

  /Tina
  beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. LOL at the rain picture, I hate rain! Cute outfit :)

  ReplyDelete