Aug 11, 2010

OOTD - Job interview

I dag har jeg været til jobsamtale til et rigtig godt job, som jeg sååå gerne vil have. Jeg syntes at det gik fint, men det er altid svært at vurdere. Jeg kunne i al fald ikke have gjort det meget anderledes. Nu er det op til dem og jeg må væbne mig med tålmodighed - jeg får svar senest mandag. kryds fingre for mig! Dette var hvad jeg havde valgt at tage på:


Top: Zizzi
Jeggings: Evans
Shoes: Evans
Rings: H&M and PilgrimToday I had  a job interview for a job I reeaalllyyy want. I think it went well, but you never know. Keep your fingers crossed, I'll know by Monday if I get it. This is what I chose to wore. The top looks white, but it's actually pale pink.

3 comments:

 1. Uh, det bliver spændene Rikke, krydser finger for at du får det... :)

  /Tina
  beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Tusind tak, Tina!

  Aaw, thank you so much!

  ReplyDelete