Aug 15, 2010

Taking sleeveless to the max!

Da jeg for 1 ½ måneds tid siden var i sommerhus med mine dejlige veninder, var vejret så godt og så varmt at det eneste der duede var en kjole uden ærmer. Det var det perfekte tidspunkt at indvie min maxikjole fra Evans. Da jeg virkelig prøver at udfordre mig selv til at klæde mig mere dristigt og glemme alt om "hvad tykke piger må have på", ville vi forevige øjeblikket. Billederne har jeg først lige fået fra min veninde, men bedre sent end aldrig! Jeg er virkelig ikke vild med mine overarme, men de bliver jo alligevel ikke mindre af at skjule dem. Håret er vådt og sløset efter en masse ture i bølgen blå... men humøret er højt. Det var en rigtig god tur, noget af det bedste jeg har lavet her i sommerferien.


Here are some pics from when I was at the summerhouse with my girls in early July, I just got them from my friend, but better late then never! It was so hot and a perfect time to break in my maxi dress from Evans. I'm trying to be more daring and stepping out of my comfort zone, so no sleeves was another step for me. I'm still not convinced that I like being out in public like that, but let's face it: my arms don't get any smaller, just because I cover them up! What I hope shows in the pics (besides my wet hair, from all that swimming in the ocean) is my good mood. I had such an awesome time with my girls, definitely one of the best things I've done this summer.

6 comments:

 1. Its such a pretty dress and you look lovely in it xxxx

  ReplyDelete
 2. Thanks so much, Jo! Good to have you back, I've missed your blog sooo much! xoxo

  ReplyDelete
 3. I love the dress, such beautiful colours and you look gorgeous in it!

  ReplyDelete
 4. aaw, thank you, pretty lady!

  ReplyDelete