Aug 8, 2010

We're getting close...

Jeg mangler kun 7 faste læsere for at være oppe på 50, hvor jeg har lovet jer søde mennesker en chance for at vinde en lille gave... så hvis du støder på bloggen og endnu ikke er fast læser skal du endelig ikke gå glip af muligheden. Eller måske kender du nogen der ville være interesseret i at følge mig? Hjælp mig med at komme derop af!

I only need 7 more followers to reach the magic no. of 50, where I've promised all of you sweeties a small giveaway. So if you're not yet a follower, but would like a chance to win a cute present, please don't hesitate to follow. Maybe you even know someone who'd be interested in following my blog? Help me reach that magic no.!


Look how happy you guys make me! Thank you xoxo

2 comments:

 1. Skide godt billed Rikke.. :)
  Jeg prøver lige at tilmelde mig igen, prøvede igår men der virkede det ikke... :)
  /Tina
  Beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Tak, Tina. Jeg tror at det virker nu! :)

  ReplyDelete