Sep 30, 2010

Customers Night at work

I dag havde vi kundeaften på arbejde. Den bød på goodiebags, danseshow, forfriskelser og 20% rabat på alt i hele butikken. Selvom der ikke kom så mange mennesker, som forventet, havde vi en god aften! Mit outfit var rimelig sort og enkelt, men med små detaljer som nitter bag på støvlerne og grå strømper, syntes jeg at det var fint nok. Skjorten fra ZJ (Zizzi Jeans) er heller ikke helt sort, den er sådan lidt forvasket med lidt gråt - og koster 399,95,-.

My co-workers and I 

Goofing around with the goodiebags 

Playing mannequin 


Shirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Longline top: ZJ (Zizzi Jeans)
Tights: Evans
Socks: H&M
Boots: Evans
Ring: H&M
Earrings: Accessorize

Today we had Customers Night at work and even though not as many attended, as we'd thought, it was a good night. There was a dance show, refreshments, goodiebags and 20% off the entire store. My outfit was simple and black, with a few details like studs on the back of my boots and grey socks.

2 comments:

 1. Ved ikke om den anden besked nåede frem?

  Men du ser skide godt ud Rikke, støvlerne er mega fede, er det nogen som man stadig kan få? hvordan er de i størrelsen?

  Godt at have dig tilbage :)
  Tina
  beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hej Tina, det gjorde den ikke. Men mange tak :)

  Støvlerne er fra sidste år, så dem har de ikke længere. Men de har mange andre fede støvler, synes jeg! Størrelsen er lidt for stor, fordi det er en EEE fit, selv deres E fit kan nogen gange være for bred til mig. Men når andre støvler er for smalle, så må man jo vælge... Det går fint nok alligevel synes jeg.

  :)

  ReplyDelete