Sep 26, 2010

I'm SO sorry!

Jeg har simpelthen haft den travleste september EVER. Jeg har jo fået nyt job i Zizzi (yay!) og har været tutor for de nye tyskstuderende (dobbelt yay!). Det har været pissesjovt, men også helt vildt hårdt. Samtidig med har jeg prøvet at passe mit nye studie, mit tilvalg, religion, hvilket jo ikke er gået særlig godt... pt. har jeg kun været til én forelæsning. Men, men, men... det løser sig jo nok!

I og med at jeg er startet i en tøjforretning har jeg skam også købt en masse nyt tøj, men indtil videre er det ret basic ting. To par jeggings, en sort skjorte, en hvid skjorte mm. Jeg har også shoppet lidt hos Asos og Evans, ikke med lige stor succes, men det skal jeg nok (snart) lave indlæg om. Indtil da vil jeg gerne undskylde for stilheden på min blog og så kan I fordrive ventetiden med lidt lækre og smagsløse billeder af mit liv som tutor. Jeg lover at vende stærkt tilbage!


I've had the busiest September EVER. I've been working (love my new job) and have been a tutor for the new students at Uni (they are awesome). Lots of fun, but very hard work as well. I have a lot of outfits to show you guys, as working with womens wear will definitely affect you. I've also bought stuff from Evans and Asos, but not all good reviews I'm afraid. I will post these subjects VERY soon and I hope you'll bare with me a little bit longer. Until then you can enjoy some flattering and some drunken pics of my life as a tutor. I promise I'll be back, true Schwarzenegger-style.

No comments:

Post a Comment