Oct 17, 2010

I heart you

I fredags var jeg til fest på uni og havde glædet mig til at tage min nye kjole på. For en uges tid siden kom min pakke fra Evans, hvor jeg havde bestilt lidt forskelligt, bl.a cardiganen fra Beth Dittos kollektion. Kollektionen synes jeg i øvrigt er udemærket, men jeg mistede ikke pusten over den og bestilte altså kun denne ene ting derfra. Men jeg er også helt vildt glad for den! Den er cropped og med små guldhjerter - perfekt til at peppe outfits op med. Kjolen er fra Zizzi (surprise, surprise) og er noget af det fineste vi har i butikken, synes jeg. Det var totalt kærlighed ved første blik. Jeg fik ikke taget billeder på vej til festen, men først da jeg kom hjem næste dag og derfor har jeg altså ligge kappet mit hoved af (jeg er ikke særlig køn med tømmermænd, haha!) Til gengæld har jeg tilføjet et billede fra selve festen, hvor man kan se mit ansigt - og min nye læbestift fra Rimmel, som hedder "Diva Red".Cardigan: Beth Ditto for Evans
Dress: ZJ (Zizzi Jeans)
Tights: Evans
Wedges: Føtex (Local)


I went to a party at Uni Friday and wore my newest dress and cardigan. The cardi is from the Beth Ditto Collection, which I think is fine, but wasn't overwhelmed by. So I only bought this one item, but I totally love it. Perfect for spicing up outfits. I didn't take any pics before I went to the party, so I had to take some when I got home the next day. I'm not too pretty when hung over, so I cut off my head, haha. I've added a pic from the party though, where you can see my face and my new lipstick from Rimmel called "Diva Red".

4 comments:

 1. Super fin kjole Rikke, har også selv
  kigget på cardiganen :=)

  ReplyDelete
 2. Tak, Tina. Er også megaglad for både kjolen og cardiganen!

  ReplyDelete
 3. Jeg mener at den koster 499,95,- og den findes også i en støvet, grålig lilla, som er megaflot!

  ReplyDelete