Oct 17, 2010

Take me down to Paradise City

I går var jeg til min venindes fødselsdagsfest og havde igen et nyt outfit på. Jeg købte hendes gave i H&M og så var det som om at der også hoppede noget til mig selv ned i indkøbskurven... ups. Cardiganen havde jeg kigget på i noget tid, den er helt fantastisk med leopardprint og pufærmer. T-shirten faldt jeg over i Divided-afdelingen, da jeg ledte efter gaven til min veninde. Det er en str. 42 og på mindre piger ville den være rimelig oversize. Men jeg syntes at den var så fed at jeg måtte prøve den. På mig sidder den som en almindelig T-shirt og det er helt perfekt. Jeg er faktisk selv rimelig vild med det her outfit - det er noget helt andet end hvad jeg tidligere har vovet mig ud i. Jeg synes at jeg er ved at finde mig selv og min stil og det føles megafedt!


Cardigan: H&M BiB
T-Shirt: H&M Divided
Skirt: Asos Curve
Tights: Evans
Wedges: Føtex (Local)
Rings: H&M and Evans
Earrings: Glitter


Yesterday I went to a birthday party and wore yet another new outfit. I'd been eyeing the cardi for a while and I love the cheetah print and poofy sleeves. The T-Shirt is from H&M Divided and is only a size 42 (14). On smaller girls it would be very oversize, but it fits me as a regular tee, which is perfect. I totally love this look and it feels like I'm close to finding my own style. I'm out there and trying to be more daring and take chances - this time I personally feel like I've succeeded!

5 comments:

 1. Great outfit!
  I like the others as well!
  Have a nice week!

  ReplyDelete
 2. Thank you so much girls, have a great week yourselves :)

  ReplyDelete
 3. You look so rockstar chic, love the tshirt with the print cardigan- you look super hot!

  ReplyDelete
 4. Hey ;o)

  Min gamle blog findes ikke længere. Designet er det samme indholdet er bare noget andet ;o)
  Tjek den ud hvis du lyster ;o)

  http://queenbee-nails.blogspot.com/

  ReplyDelete