Oct 3, 2010

Working on a Sunday

I dag var jeg lige et smut på arbejde for at hjælpe min chef. Outfittet er lige som jeg kan lide det; afslappet men alligevel med et par detaljer som fx. paillethuen og min nye ring fra H&M. Jeg elsker den! Jeg har faktisk også de matchende øreringe på, men man kan ikke rigtig se dem pga mit hår. Jeg håber at I allesammen nyder jeres søndag!


Cardigan: Evans
Longline top: ZJ (Zizzi Jeans) (199,95 DKK)
Jeggings: ZJ (Zizzi Jeans) (399,95,- DKK)
Wedges: Føtex (local shop)
Sequin baret: Evans
Ring: H&M (39,95,- DKK)


This is what I wore to work today. I love simple and casual outfits like this, adding just a few details like the sequin baret and my new bow ring from H&M. I love it! I'm actually wearing the matching earrings, too, you just can't see them because of my hair. I hope you're all enjoying your Sunday!

4 comments:

 1. I love this outfit, relaxed and stylish. the jeans are fab on you! hope you`re having a good week! <3 Anika

  ReplyDelete
 2. ps, vil gjerne gjøre en feature med deg :) mail meg på anikack@gmail.com om du er interessert xx

  ReplyDelete
 3. Cute ring, found you thanx to Anika link of love.

  ReplyDelete
 4. Thanks girls! Thanks Anika, for the link and thank you NEM1976 for stopping by! Don't be a stranger :)

  ReplyDelete