Nov 7, 2010

Casual red lips

I weekenden har jeg været hjemme og besøge min familie på Fyn, samt været til min venindes fødselsdagsfest. I fredags var jeg på en lille shoppingtur med min mor og vi prøvede at tage billeder af mit outfit. Som I ved er mit eget kamera afgået ved døden, så jeg ville låne mine forældres. Men af en eller anden mærkelig årsag kunne vi ikke finde ud af at indstille det, så her kommer det eneste billede som blev nogenlunde. Jeg elsker dette casual look og outfittet er oven i købet mega billigt, da cardiganen er fra Føtex og kun kostede 150 kr., kjolen og bæltet har jeg købt brugt af min kollega for 70 kr. og støvlerne har jeg fået brugte af en veninde. Det er lidt svært at se, men jeg har farvet hår. Der er kommet lidt rødt i og jeg er superglad for det. Desuden har jeg mine nye, brune briller og min røde læbestift på. Jeg håber at I også har haft en dejlig weekend!


Cardigan: Føtex (local shop)
Dress: Zizzi (previous collection)
Jeggings: Evans
Boots: Bianco (previous collection)
Necklace: H&M
Belt: bit'avant

This weekend I've visited my family and friends in Odense. I went shopping with my mom Friday and we tried to take pictures of my outfit. My camera died, but we couldn't figure out how to use theirs, so this is the only picture that came out okay. I love this easy, casual and comfy look, with my new glasses, red lipstick and dyed hair (it's a bit red now). Hope you had a great weekend, too!

5 comments:

 1. Casual doesn't mean not stylish. Looks comfortable and you look great. Loving the red lips, gives you a naughty touch, LOL! Have a good week.

  ReplyDelete
 2. Thank you so much! I wish you a great week, too :)

  ReplyDelete
 3. you look absolutely fab! I completely agree with NEM :)

  xx Anika

  ReplyDelete
 4. You guys are so sweet. Thank you, Anika ;)

  ReplyDelete
 5. Du ser nemlig godt ud :) Fede støvler..

  :)

  DU har ikke en rabatkode til Evans vel?

  /Tina
  www.beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete