Nov 4, 2010

Naughty, but nice... online orders #2

Her kommer 2. del af min fy-liste. Jeg havde været inde og lure på New Looks hjemmeside og fyldt lidt i min kurv, da jeg i går får en mail om, at de havde 10% på alt mellem kl. 18 og kl. 24. Så kunne man jo ligeså godt spare lidt... Jeg er megaspændt på at modtage tingene, da jeg kun har bestilt fra New Look én gang før og det var en lidt blandet oplevelse. Jeg håber virkelig at især kjolen og hælene er gode... kryds fingre.

Bow platform £22,99
Ethnic disc earrings £4


Sheer sleeve dress £22,99


Velvet leggings £16,99


Velvet stud earrings £2,99 (but I got them for free, as they have 2 for 1)

Here's the 2nd part of my online orders. I'd already put something in my shopping bag at New Look, when I received an email, that they had 10% off everything last night between 6pm and 12pm. I thought I'd might aswell save a penny or two! I'm really excited for the things to arrive, as I've only ordered from New Look one time before, and that was a somewhat mixed experience. I especially hope that the dress and the platforms live up to my expectations (and fit!).


1 comment:

  1. Don't these bargains kill your wallet? LOL... I'm wanting to see you rock the velvet. Got some shorts last and I live in them, LOL.

    ReplyDelete