Dec 26, 2010

Black is the new black

I aften skal jeg til fest hos min lillesøster, som bliver 24 år. Gud, hvor tiden dog går! Jeg har valgt at tage samme outfit på, som jeg havde på til tyskjulefrokosten d. 17., men som jeg ikke nåede at vise jer. Hatten er dog ny, da det var en julegave fra min farmor. Undskyld det fjogede ansigtsudtryk på helfigursbilledet, men det gik lige lidt stærkt. På en eller anden måde har den kære fotograf (ingen navne nævnes) også formået at få mit hoved til at se megastort ud og min krop til at se rimelig lille ud... godt nok har jeg tabt mig næsten 14 kg i år, men så lille er jeg heller ikke (og mit hoved er rimelig normal størrelse). Anyways, så kan I da se tøjet! Må I alle ha' en dejlig aften!


Slip dress: Zizzi
Long top: Zizzi
Tights: Zizzi
Bolero/cropped cardigan: Bilka (local store)
Hat: H&M
Tonight I'm going to my sister's birthday party, as she's turning 24. My, how the years fly by... I'm wearing what I also wore to my faculty christmas party the 17th, but never got to show you. I apologise for the cheesy grin in the 1st picture, and also the photographer managed to make my head look extremely big and my body quite small... I mean, I've lost almost 14 kg this year, but I'm still big. Anyways, you can see my outfit! I hope you all have a great night!

6 comments:

 1. You look great!!! Love the whole outfit!
  Happy b'day to your sister!!!

  ReplyDelete
 2. I love how sparkly you look and i have a particular weakness for dotted tulle on your hat! I also love your sequin bolero. You look hot!

  ReplyDelete
 3. Thank you so much ladies, you're very sweet! I hope you've had a great xmas xoxo

  ReplyDelete
 4. I love this outfit, sequins, hair piece. Yes!! I agree: black is the new black:)

  ReplyDelete
 5. This outfit is just like you: really incredible.

  ReplyDelete
 6. Aw, thanks! All you ladies are incredible, too. xoxo

  ReplyDelete