Dec 5, 2010

Latest buys

Efter næsten en måneds stilhed, prøver jeg nu langsomt at vende tilbage til blogverdenen. Grunden til mit fravær har tildels været mit døde kamera, som gør at jeg ikke kan tage spændende billeder til jer, og tildels at jeg har meget at se til. Men jeg er her endnu!

Her kan I se, hvad jeg går og venter på med posten. Jeg nåede at gøre brug af Asos' 20% på deres egne linjer, samt fri levering. Jeg glæder mig især til bikerstøvlerne!

 


After nearly a month of silence, I'm back in the blogworld. My absence is partly due to my camera being broken and partly because I have a lot on my plate these days. But I'm still here!

These are my latest buys and I'm currently waiting for them in the mail. I used a 20% discount on all of Asos' own lines and also free delivery. I'm especially excited about the biker boots!

No comments:

Post a Comment