Dec 8, 2010

OOTD - finally!

Jeg fik overtalt mit kamera til at samarbejde en smule i dag, så nu kan jeg vise jer dagens outfit (omend billederne ikke er sååå gode igen). Som den faste læser ved, arbejder jeg i Zizzi og forleden skulle jeg lave nye giner. Det ender med at jeg bliver så forelsket i et af de outfits jeg laver, at jeg bliver nødt til at købe det meste af det til mig selv også. Ginen har dog en armygrøn maxinederdel på, hvor jeg valgte at teame det op med et par skinny jeans. Jeg er især megavild med vesten, den er 100% læder! Da jeg skulle til at tage billederne tænkte jeg at jeg ville skifte sko og vise jer mine nye stiletter fra New Look, som har en 3 cm plateau og 12 cm hæl. Hvad er så det eneste der ikke kommer med på billederne?! Typisk! Men jeg prøvede at tage billeder af dem for sig selv, hvilket ikke var helt nemt. Jeg har ikke haft dem på endnu, de får deres debut til julefrokosten næste fredag. Jeg er lidt nervøs for at skvatte rundt, men jeg tager skiftesko med. De er bare så flotte!Leather waistcoat: ZJ (Zizzi jeans) 999,95 DKK
Blouse: Zizzi 299,95 DKK
Longline top: ZJ 199,95 DKK
Skinny jeans: ZJ 599,95 DKK
Scarf: bit'avant 150 DKK
Owl necklace: bit'avant 150 DKK
Rings: Glitter 99,95 DKK & 89,95 DKK
Heels: New Look wide fit £22,99


 

I got my camera to cooperate for a little while today, so I snapped a few (poor) pics of my newest outfit. I was dressing mannequins at work and fell in love with one of my outfits and had to buy it for myself, LOL. I especially love the waistcoat, it's 100% leather! For the pics I wanted to wear my new heels from New Look, but of course they didn't make the shots. I then tried to take pics of them on their own, but they didn't turn out too well. They have a 3 cm platform and a 12 cm heel. I will break them in next Friday and I'm quite nervous, because although they are freaking gorgeous, they are very high. I'll bring flats, too, I think.

No comments:

Post a Comment