Jul 24, 2010

She radiates!

En ny dag, en ny fest! I går aftes var jeg hjemme ved en veninde sammen med en masse andre og vi endte i byen - endnu en gang til den (meget) lyse morgen. Jeg var i seng kl. 8!

Da jeg var i sommerhus med mine forældre og var inde i den lille by i nærheden, fandt jeg den sorte kjole her. Den er af samme mærke som denne kjole - Deluca. Jeg fik den på udsalg til 200 kr. sat ned fra 400 kr. Kjolen er ret stor og oversize, så jeg overvejer at anskaffe mig et bælte, som jeg kan bruge sammen med. Mine leggings er dem fra Yours Clothing med blonde i siderne, jeg har bare lige rykket dem lidt op, så jeg viser mere ben. Både fordi jeg virkelig godt kan lide mine ben, men også fordi det jo er rimelig varmt for tiden. Mine hæle er 10 cm høje platforms fra Evans vinterkollektion '09 og da de har en guldkant valgte jeg teame dem op med min nye ring fra H&M og guldneglelak fra Gosh. Jeg brugte samme hårbånd som dagen forinden - jeg er helt vild med det for tiden. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke fik taget et godt billede af mit hår, som jeg havde gjort lidt ekstra ud af. Det må blive en anden gang så.

Jeg havde en rigtig sjov tur i byen og følte mig virkelig tilpas i mit outfit. Og så hjælper det jo også når man har fået en dejlig sommerkulør - og at man er sammen med nogle dejlige mennesker! Denne sommer sparker officielt røv og jeg tror at mit konstant gode humør skinner igen. Jeg stråler nærmest til tider. Jeg håber at I alle også har en dejlig sommer!


Dress: Deluca
Leggings: Yours Clothing
Shoes: Evans
Headband: H&M
Ring: H&M


Last night I was out partying again and I wore a new dress from Deluca. It's quite oversize so I'm considering getting a belt that will go with it. I also wore my lace panel leggings from Yours Clothing, only rolled up (I really like my legs), platforms from Evans and accessories from H&M. I felt really good in my outfit and I had a great night. Obviously it helps that I've gotten a nice summer tan - and that I was with some of my besties. This summer rocks and my constant good mood shows, I think. I feel kind of radiant at times. I hope you're all enjoying your summer, too!

P.S:
Joke of the night! (In danish, sorry). We kept imitating his laugh:

Jul 23, 2010

I'm blue, da-ba-dee da-ba-da!

I går var jeg med nogle venner i Fælledparken til den sidste omgang fællesdans. Det var første gang jeg var der og det var Bollywood der stod på programmet. Mega cool! Stedet var proppet med mennesker i alle aldre, størrelser og etniciteter - og dansegulvet kogte. Jeg sad over indtil der var fri dans på gulvet, fordi der var så mange mennesker derude ellers. Men musikken var virkelig fed, det var en glad og festligt stemning og det var superskægt at følge med i oppe fra tæppet, hvor jeg da også rockede lidt med, som I kan se.

Mit outfit bestod af primært nye ting. I min (forgæves) jagt på en støvsuger smuttede jeg lige forbi H&M i går. Jeg kunne ikke modstå at prøve de blå bukser og til en udsalgspris af 30 kr. (!) skulle de uden tvivl med hjem. Toppen var også en no-brainer. Yndige pufærmer og polkaprikker = så er Rikke solgt. Jeg har ellers ikke været så vild med H&M BiB, da jeg syntes at deres ting var alt for basic (læs: kedelige) og lidt dyre endda. Men jeg må indrømme, at det lader til at de er ved at komme efter det. Jeg fandt faktisk en hel del søde ting, som kunne være røget med hjem havde min pengepung tilladt det. Jeg købte dog også en ny ring... For at mixe lidt mere sødme i mit look tog jeg min nude, blomstrede hårbøjle på. Det var også første gang og jeg fik meget ros for den på RUST senere, hvor vi festede til den lyse morgen. Åh, hvor jeg dog elsker sommeren!Top: H&M BiB 79,95 kr./£9/$14
Longline vest: Evans
Crops: H&M BiB 30 kr./£3,50/$5
Gladiators: Dixie
Head band: H&M
Rings: H&M (my newest one was 24,95 kr./£2,80/$4,50)


Two of my newest rings.


Showing off some Bollywood skills


A packed dance floor


Smirnoff and orange juice - a classic!


Last night I went to a park in Copenhagen, where they teach dance during the summer. Yesterday was Bollywood night. It was my 1st time there, but it was great fun. I hung out with some friends and we ended up at a club, partying until this morning! My outfit was almost all new stuff from H&M BiB. I haven't been a huge fan of theirs, as I think they've had a lot of basic (boring) stuff, which at times has been kind of pricey. But I must admit, I think they're slowling learning. I saw some pretty awesome stuff and when I found the blue crops on sale, I couldn't resist - and I instantly fell in love with the polka-dotted top with ruched sleeves, too. To make my look even more feminine I wore my nude headband with flowers that earned me a great deal of compliments. Oh, how I love summer!

P.S:
Here's a clip that we quite enjoyed for our Bollywood night:

Jul 18, 2010

Sizzling summer

Så er jeg (næsten) tilbage fra sommerhus. Det var skønt og virkelig tiltrængt! Der er så varmt i min lejlighed på 2. sal i København når temperaturen når op omkring de 30 grader, så det var perfekt at komme ud og blive luftet. Jeg var i sommerhus sammen med mine forældre fra mandag-lørdag. Og jeg var i vandet stort set hver dag (hvilket også forklarer de meget sløsede frisurer) - dog ikke i den nye badedragt. Den nåede ikke at komme, men den skulle meget gerne ligge og vente på mig derhjemme. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg er modig nok til at vise jer den på. Vi får at se, hvordan den sidder først... Jeg har dog 2 outfits fra den sidste uge, som jeg lige vil vise jer. Det første er en ny kjole, som jeg købte for sølle 50 kr. Den var sat ned fra 600 kr.! Normalt ville jeg ikke gå efter denne stil og slet ikke til den oprindelige pris, men for en flad 50'er kunne jeg ikke modstå. Jeg tænker lidt på at ændre halsudskæringen... måske klippe lidt af længden. Men jeg ved at jeg i hvert fald vil lede efter et bælte eller et sort bånd, som jeg kan sætte i taljen. Det er virkelig lækkert, at det er elastik, men det er ikke lige sååå pænt igen. Den var dog rigtig nem og fin lige at smide på. Materialet er vist silke og mærket er ikke et jeg kendte i forvejen.


Dress: Deluca
Sandals: Evans

Det næste outfit er en kombination af min yndlingsnederdel (en af de eneste jeg ejer), som jeg har fået af min mor i vinters og en af mine nye toppe fra Evans, som jeg fik på udsalg. Endnu et nemt sæt, lige til at smide på og perfekt til sommeren.


Top: Evans
Skirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Sandals: Evans
Dog: My sisters chihuahua, Krumme

I'm (almost) back from the summer house. 5 days of relaxing, kicking back with ECLIPSE (2nd time I read it), swimming, tanning, BBQ and drinks... you get the picture. When you're broke it's great to be able to at least leave your appartment and enjoy the nice weather. I also did a little bit of shopping. The 1st outfit is a new dress I bought on sale for £6/$9. I'd never have bought it at it's original price of £68/$105 (!!!) as I do think it could use a few alterations. I'll definitely be adding a belt or a black satin band in the waist. Maybe change the neck and shorten the lenght a bit. But I do think it was a bargain! And it has a cute pattern, perfect for summer. The 2nd outfit is my new top from Evans and my favourite skirt. Both outfits were easy to throw on and nice in the hot weather. I do apologize for my lazy hair-do's. All that swimming meant constant wet hair. Speaking of swimming; my new swimsuit should be waiting for me at home in Copenhagen. I haven't decided if I'll post a pic of me in it. We'll see how it fits first...

Jul 12, 2010

... now break...!

Hej søde læsere,
jeg vil bare på forhånd undskylde for mit fravær den næste uges tid... jeg smutter i sommerhus igen. Jeg kan simpelthen ikke holde den varme ud i København, så back to Fyn it is! Jeg håber at I kan fordrive jeres sommerdage med is, strand, friske ærter og gode bøger, ligesom jeg.

Hi my dear readers,
I just wanna apologize for my absence this next week. I can't stand the heat in Copenhagen, so I'm going back to Funen and the summer house. I will be back next week! I hope you're enjoying your summer with lots of ice cream, beaches, fresh peas and good books, like I am.

xoxo Rikke

Jul 11, 2010

I nailed it

Jeg elsker neglelak og jeg har en svaghed for de små fra Depend. De fås i Matas til 25 kr. og findes i rigtig mange farver. Pt. har jeg 17 forskellige. Jeg varierer efter humør og i dag er jeg fuld af god sommerstemning, så neglene skulle være lyslilla. Dette er nr. 159.


Ja, mine negle er korte og runde... endnu en grund til at male dem i flotte farver! Jeg kan simpelthen ikke gro lange negle, de knækker og flækker... lige meget, hvad jeg gør. Så jeg har affundet mig med det og synes faktisk, at det er helt fint, for så kan jeg spille guitar og desuden skal jeg ikke hele tiden rende rundt og være bange for at knække en negl.

I'm basically addicted to nailpolish,especially the small ones from Depend. They come in various colours and at the moment I have 17 different ones. Today I'm in a calm and cool summer mood, so I've chosen a light purple, no. 159. My nails break very easily, so I keep them short. Another reason why I like to paint them. It's also a great way of showing my mood and spicing up outfits.

Jul 10, 2010

Swim, tan, relax

Jeg har ikke rigtig været meget i vandet de sidste par år, og slet ikke i Danmark. Kombinationen af koldt vand, vandmænd (min største fobi) og at jeg ikke har haft lyst til at flashe mine yppige former, har gjort at jeg har holdt mig lidt på afstand til stranden. Og det på trods af, at mine forældre har et rigtig hyggeligt sommerhus lige ud til vandet. Da jeg var dernede med pigerne for en uge siden, var det dog så varmt og så hyggeligt at jeg ikke kunne holde mig tilbage længere. Og som mine veninder sagde: Det er jo kun os piger. Så jeg tog modet til mig og glemte alt om, hvad andre mon tænkte om mig. For helt ærlig: Hvis de har et problem med at jeg som stor pige også gerne vil køles af og ikke rende rundt i kartoffelsække for at skåne deres sarte øjne, så er det sgu da netop deres problem og ikke mit! Bare det at gøre det, at vise mig frem i badedragt, smide mig i bølgen blå og ligge og sole mig på stranden var en befrielse i sig selv. Og på underlig vis gav det mig en form for boost. Jeg følte lidt, at hvis jeg kunne klare det her, så kunne jeg klare hvad som helst! Eneste minus var, at jeg rendte rundt i en 3 år gammel badedragt som langt fra sidder godt længere. Og da jeg gerne vil gentage successen og blive ved med at blive mere selvsikker, så har jeg bestilt en sød ny sag:Swimsuit: Evans £29,50

Den kommer på ingen måde til at sidde på mig som den gør på modellen her, men jeg synes at badedragten er virkelig cute. Den har lidt "tummy control" og så har jeg bestilt den i en F-G skål - hos Evans hedder det i badetøj "FLR" (fuller). Så jeg håber at jeg får en pæn kavalergang i den, det giver også illusionen af lidt mere talje. Noget min æbleform kunne drage nytte af! Nu må den bare gerne komme hurtigt, så jeg kan få nydt det lækre vejr vi har for tiden.

I haven't exactly been to the beach much in the past couple of years, due to a combination of cold water, jellyfish (my biggest phobia) and lack of self-esteem. But I've decided that nobody should judge me on my looks, myself included. I need to go for a nice dip in the summer heat just as everyone else does, so I've ordered a new swimsuit to boost my confidence even more and help me look stylish on the beach. Let the haters hate, I'm on my way to bigger self-acceptance.

UNO, dos, tres...

Efter flere uger med eksamenslæsning og -stress, arbejde, sommerhustur med pigerne og hygge med familien, er jeg blevet rigtig dårlig til at lave ingenting. Jeg keder mig helt vildt meget, helt vildt hurtigt. Så i går aftes, da jeg ikke havde nogen planer og var helt ude i tovene af kedsomhed, skrev jeg til min kammerat Phil og han var heldigvis klar på lidt hygge. Det endte med at vi bare sad hjemme hos ham sammen med endnu en fyr, Chris, og spillede Playstation, hørte musik og drak os i hegnet. Note to self: Spil aldrig druk-UNO med de fyre igen. Nøj, jeg blev godt nok rimelig skeløjet. Men det var superhyggeligt!

Da jeg ikke vidste, hvor aftenen kunne føre hen, havde jeg været rimelig casual i min påklædning, men alligevel tilføjet lidt fest i form af skoene, smykkerne og make-up'en.


Top: Yours Clothing
Crops: Jeggings from Zizzi, customized by me
Platforms: Evans
Necklace: Bianco
Rings: H&M


This is my outfit from last night. I went over to a friend's house, as we both were really bored and had nothing to do. We ended up playing UNO as a drinking game, which I won't recommend if you can't hold your drink. Wow. But I had a really nice time.

Jul 8, 2010

Ring-a-ding-ding

Jeg følte at jeg havde været en god pige i dag, efter at jeg havde været ude at træne, så jeg ville forkæle mig selv lidt. Jeg fik en lækker ice blend på café Metropolitan sammen med min veninde Louise, som jeg træner sammen med, og gik så i H&M. Jeg vidste at de har nogle ret lækre ringe for tiden og jeg er helt vild med de to jeg har købt - de var endda begge de sidste i min størrelse (L). Det må have været skæbnen! Den røde er allerede blevet omtalt et par steder i blogland, men den sølvfarvede havde jeg ikke set før. Hårbøjlen er virkelig fin og da jeg ikke har noget lignende, tænkte jeg at jeg kunne lege lidt mere med min romantiske side. Jeg købte også en rå top på udsalg til 50 kr. som jeg nok skal vise jer snart!


After being a good girl and going to the gym today, I felt like treating myself to a lil' something - so I had coffee with my friend Louise, who I work out with, and then I went to H&M, because I knew they have some awesome rings at the moment. I absolutely adore the two I bought, and they were both the last ones in my size (L). Fate! The red one has been showcased around the blogosphere already, but I hadn't seen the silver one before. The head band is really cute and I have nothing like it, so I figured I'd play with my romantic side a bit more. I also bought a top on sale, which I will show you soon!

Change of language on the blog

To my english readers:
Dear readers, I've decided to change the main language on the blog to my native tongue, danish. This is due to several circumstances. The most important being, that I started this blog because there are hardly any danish plus-size fashion bloggers and I wanted to change that. I love all my readers and I want to keep my blog open for every nationality out there, but I'd like to attract more danish readers and build up a network of danish plus-size girls. I will keep posting in english, too, but it might not be as elaborate as it is in danish. I really hope that you understand where I am coming from and that you will keep reading and forwarding my blog. You can still comment in english and the titles will stay english, too. So don't fear, you won't be neglected completely! Thanks for understanding, you guys truly rock. xoxo

Til mine danske læsere:
Kære læsere, nye som gamle, jeg har besluttet mig for at ændre hovedsproget på min blog til dansk. Dette gør jeg af forskellige årsager, men den vigtigste er, at jeg jo netop startede med at blogge, fordi der næsten ikke er nogle danske plus-size modebloggere og det ville jeg gerne ændre på. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vi store piger opbyggede et netværk, ligesom man ser det i f.eks. USA og England. Jeg synes stadig at det er vigtigt at ordne sig ind under "almindelige" modebloggere også, men vi må indrømme at vi adskiller os lidt fra mængden og at det nogle gange kan være svært at klæde sine deller moderigtigt. Derfor synes jeg at det er virkelig vigtigt at dele sine oplevelser og udfordringer med ligesindede og det er mit håb, at jeg kan inspirere flere store piger til at turde noget mere. Jeg er stadigvæk selv ved at lære at være så fandenivoldsk og frygtløs, som man ser mange amerikanske bloggere være, men det tror jeg også hænger sammen med, hvordan det danske samfund er opbygget. Janteloven lærer os jo, at vi ikke skal tro at vi er noget og det er min oplevelse, at danskere også kan være utroligt snæversynede. Men jeg vil fortsætte med at udfordre mig selv og jeg håber, at flere store piger vil finde vejen frem til blogland. Vi kan og skal ikke gemme os, så kom frit frem, I store, flotte piger! xoxo

Jul 6, 2010

Shoooooooes!

I picked up my package from Evans today and I fell in love. Both pairs of shoes are amazing.


 The ballerinas are a more pink-ish red than I thought, which I adore and they fit perfectly. I can't wait to wear them. And the platforms... well.. they freaking rock! They are a little bit big (Evans EEE is always a little too wide for my foot), but their awesomeness totally outweighs that. I've been wearing them inside for hours, LOL. Will do outfit posts with both pairs of shoes soon, promise.

The 2 tees and the pencil skirt that came with the shoes are okay. The tees are a little snug, but I think they will be worn anyways. The pencil skirt is not gonna work for me as it does for others, but I'll find a way to put it to use. At least now I can say I tried it!

Jul 5, 2010

What I wore the day of the ECLIPSE

As some of you may have noticed, I'm a big Twilight geek. Not in the creepy stalker- or teenage way, but I love the books and I really like the movies, too. For some reason I have fallen for Taylor Lautner... well, actually it's not Taylor per se, it's more the character he plays. I'm definitely Team Jacob! Despite me not being big on muscles, I have to repeat Bella's line from New Moon: Hello bisceps!


Source: Gossip Teen

I mean: SERIOUSLY!

Source: Have u heard


Anyways, I really enjoyed the movie and I wish it would've been longer. Maybe made into 2 movies, like the 4th book will be (Breaking Dawn). There was definitely more action and more making out in ECLIPSE than in any of the previous movies, which I appreciated... but Jacob's story should have been elaborated way more in my opinion.


To throw in some kind of fashion angle, here's my OOTD:Top: Yours Clothing
Jeggings: Evans
Gladiators: Dixie

This is the Yours Clothing Top I got a while back and haven't had a chance to review yet, so I'll do a quick one now. I got it cheap, which is always a plus, but the top does have it's disadvantages. It's quite snug once you put it on, but after a few hours it stretches A LOT and turns oversize. Which is fine, if you remember to wear something underneath. My whole cleavage almost falls out after a while, LOL. Otherwise it's a quite thick quality and the design is right on trend. For £10 it was a good buy.

From Denmark with love

My summer in pictures, part I: Biking through idyllic landscapes, chilling at the beach and summerhouse, having good food and drinks. Denmark is such a pretty place during the summer - who needs to travel far away for a good time?