Oct 17, 2010

Take me down to Paradise City

I går var jeg til min venindes fødselsdagsfest og havde igen et nyt outfit på. Jeg købte hendes gave i H&M og så var det som om at der også hoppede noget til mig selv ned i indkøbskurven... ups. Cardiganen havde jeg kigget på i noget tid, den er helt fantastisk med leopardprint og pufærmer. T-shirten faldt jeg over i Divided-afdelingen, da jeg ledte efter gaven til min veninde. Det er en str. 42 og på mindre piger ville den være rimelig oversize. Men jeg syntes at den var så fed at jeg måtte prøve den. På mig sidder den som en almindelig T-shirt og det er helt perfekt. Jeg er faktisk selv rimelig vild med det her outfit - det er noget helt andet end hvad jeg tidligere har vovet mig ud i. Jeg synes at jeg er ved at finde mig selv og min stil og det føles megafedt!


Cardigan: H&M BiB
T-Shirt: H&M Divided
Skirt: Asos Curve
Tights: Evans
Wedges: Føtex (Local)
Rings: H&M and Evans
Earrings: Glitter


Yesterday I went to a birthday party and wore yet another new outfit. I'd been eyeing the cardi for a while and I love the cheetah print and poofy sleeves. The T-Shirt is from H&M Divided and is only a size 42 (14). On smaller girls it would be very oversize, but it fits me as a regular tee, which is perfect. I totally love this look and it feels like I'm close to finding my own style. I'm out there and trying to be more daring and take chances - this time I personally feel like I've succeeded!

I heart you

I fredags var jeg til fest på uni og havde glædet mig til at tage min nye kjole på. For en uges tid siden kom min pakke fra Evans, hvor jeg havde bestilt lidt forskelligt, bl.a cardiganen fra Beth Dittos kollektion. Kollektionen synes jeg i øvrigt er udemærket, men jeg mistede ikke pusten over den og bestilte altså kun denne ene ting derfra. Men jeg er også helt vildt glad for den! Den er cropped og med små guldhjerter - perfekt til at peppe outfits op med. Kjolen er fra Zizzi (surprise, surprise) og er noget af det fineste vi har i butikken, synes jeg. Det var totalt kærlighed ved første blik. Jeg fik ikke taget billeder på vej til festen, men først da jeg kom hjem næste dag og derfor har jeg altså ligge kappet mit hoved af (jeg er ikke særlig køn med tømmermænd, haha!) Til gengæld har jeg tilføjet et billede fra selve festen, hvor man kan se mit ansigt - og min nye læbestift fra Rimmel, som hedder "Diva Red".Cardigan: Beth Ditto for Evans
Dress: ZJ (Zizzi Jeans)
Tights: Evans
Wedges: Føtex (Local)


I went to a party at Uni Friday and wore my newest dress and cardigan. The cardi is from the Beth Ditto Collection, which I think is fine, but wasn't overwhelmed by. So I only bought this one item, but I totally love it. Perfect for spicing up outfits. I didn't take any pics before I went to the party, so I had to take some when I got home the next day. I'm not too pretty when hung over, so I cut off my head, haha. I've added a pic from the party though, where you can see my face and my new lipstick from Rimmel called "Diva Red".

Oct 9, 2010

Bow wow wow

Dagens OOTD bød på store sløjfer og nyt tøj (surprise). Jeg var en smut i fredagsbaren sammen med mine søde tyskere og ville være en smule festlig, men ikke over-the-top. Jeg er helt vild med denne sæsøns leopardprint og denne tunika er ingen undtagelse. Farverne er sort og en ubestemmelig grå-blå-lilla, som er virkelig fed, synes jeg. Strømpebukserne er nylon og de er stribede. De ser mere grå ud på billederne end de er - de er nærmere petroleumsblå og superbløde. Som I nok har bemærket, er jeg blevet bidt af at gå i strømpebukser og kjoler/tunikaer/nederdele, efter en lang periode med jeggings og T-shirts. Det er rart med noget afveksling!


Tunic: ZJ (Zizzi Jeans) 299,95DKK
Longline top: ZJ 199,95DK
Tights: Zizzi 150DKK
Wedges: Føtex (Local)
Rings and headband: H&M


Today I stopped by the café we have at uni and had some beers with friends. I wanted to dress up a bit without going over the top, so I wore new clothes (surprise!) and accessorized with bows. I love this seasons animal prints and this tunic is no exception. It's black and a grey/blueish-purple. The tights are actually not as grey as the look in the pics, but kind of a blue-grey and they are striped, soft and comfy! I love them. As you may have noticed I've started wearing more tights, skirts, dresses and tunics instead of jeggings and T-shirts. Gotta mix it up a little!

Oct 3, 2010

Working on a Sunday

I dag var jeg lige et smut på arbejde for at hjælpe min chef. Outfittet er lige som jeg kan lide det; afslappet men alligevel med et par detaljer som fx. paillethuen og min nye ring fra H&M. Jeg elsker den! Jeg har faktisk også de matchende øreringe på, men man kan ikke rigtig se dem pga mit hår. Jeg håber at I allesammen nyder jeres søndag!


Cardigan: Evans
Longline top: ZJ (Zizzi Jeans) (199,95 DKK)
Jeggings: ZJ (Zizzi Jeans) (399,95,- DKK)
Wedges: Føtex (local shop)
Sequin baret: Evans
Ring: H&M (39,95,- DKK)


This is what I wore to work today. I love simple and casual outfits like this, adding just a few details like the sequin baret and my new bow ring from H&M. I love it! I'm actually wearing the matching earrings, too, you just can't see them because of my hair. I hope you're all enjoying your Sunday!

Arrrr, grab ye Rum matey!

Dette er et lidt anderledes OOTD, det er nemlig et kostume. Vi havde Pirates vs. Ninjas-fest ude på KUA og enhver undskyldning for at klæde sig ud er lige noget for mig! Så efter et besøg i Fætter BR og lidt klip i en gammel skjorte og noget velour... voila:

Jeg blev riiimelig fuld af den Fisk I kan se på billedet - der er seriøst stor forskel på om man drikker den med 20% eller den med 30% (go figure). Men det var en rigtig sjov aften. De nye studerende er sgu nogle dejlige mennesker!

This OOTD is a bit different, as you can tell. I went to a costume party at Uni last night. The theme was Pirates vs. Ninjas and obviously I was a pirate. I got really drunk from drinking too many shots, but had a really good night otherwise. The new students are a bunch of awesome people!