Nov 7, 2010

Casual red lips

I weekenden har jeg været hjemme og besøge min familie på Fyn, samt været til min venindes fødselsdagsfest. I fredags var jeg på en lille shoppingtur med min mor og vi prøvede at tage billeder af mit outfit. Som I ved er mit eget kamera afgået ved døden, så jeg ville låne mine forældres. Men af en eller anden mærkelig årsag kunne vi ikke finde ud af at indstille det, så her kommer det eneste billede som blev nogenlunde. Jeg elsker dette casual look og outfittet er oven i købet mega billigt, da cardiganen er fra Føtex og kun kostede 150 kr., kjolen og bæltet har jeg købt brugt af min kollega for 70 kr. og støvlerne har jeg fået brugte af en veninde. Det er lidt svært at se, men jeg har farvet hår. Der er kommet lidt rødt i og jeg er superglad for det. Desuden har jeg mine nye, brune briller og min røde læbestift på. Jeg håber at I også har haft en dejlig weekend!


Cardigan: Føtex (local shop)
Dress: Zizzi (previous collection)
Jeggings: Evans
Boots: Bianco (previous collection)
Necklace: H&M
Belt: bit'avant

This weekend I've visited my family and friends in Odense. I went shopping with my mom Friday and we tried to take pictures of my outfit. My camera died, but we couldn't figure out how to use theirs, so this is the only picture that came out okay. I love this easy, casual and comfy look, with my new glasses, red lipstick and dyed hair (it's a bit red now). Hope you had a great weekend, too!

Nov 4, 2010

Naughty, but nice... online orders #2

Her kommer 2. del af min fy-liste. Jeg havde været inde og lure på New Looks hjemmeside og fyldt lidt i min kurv, da jeg i går får en mail om, at de havde 10% på alt mellem kl. 18 og kl. 24. Så kunne man jo ligeså godt spare lidt... Jeg er megaspændt på at modtage tingene, da jeg kun har bestilt fra New Look én gang før og det var en lidt blandet oplevelse. Jeg håber virkelig at især kjolen og hælene er gode... kryds fingre.

Bow platform £22,99
Ethnic disc earrings £4


Sheer sleeve dress £22,99


Velvet leggings £16,99


Velvet stud earrings £2,99 (but I got them for free, as they have 2 for 1)

Here's the 2nd part of my online orders. I'd already put something in my shopping bag at New Look, when I received an email, that they had 10% off everything last night between 6pm and 12pm. I thought I'd might aswell save a penny or two! I'm really excited for the things to arrive, as I've only ordered from New Look one time before, and that was a somewhat mixed experience. I especially hope that the dress and the platforms live up to my expectations (and fit!).


I've been naughty... online orders #1

Jeg har været lidt af et skarn og bestilt en del ting over nettet i denne måned allerede... men, jeg har jo virkelig brug for det!!! Her er, hvad der røg i min kurv hos Evans forleden. De havde 20-30% på alt + jeg havde en kode på 20% som kom oveni. I sidste ende sparede jeg over £95 (!) Så kan man altså godt forsvare det overfor sig selv... ikke?!

Camel harem pants £25
Not sure how I'm gonna wear these yet, but I had to have them!
I love the colour and the elasticated waistband. Perfect for my apple shape.

Bling leggings £23
They are gonna be awesome for going out or just making a statement.
I love that they also have studs on the backside.


Tree print dress £39,50
I've wanted this for a long time and now that it was on sale, I closed the deal.
I adore the print and I think it will be awesome in my fall/winter wardrobe.


Fairisle cardigan £45
My sister has a similar cardigan that I've been eyeing, but doesn't come in my size.
I hope the pastel colours work for me!


Lace back overknee boot £49,50
I really hope this pair will fit me! I ordered another pair of overknees, but they were too big (even though I ordered E fit).
With the lace back I hope I can tie them tight, if they are a little wide for me.

Shearling boots £39,50
We all need some shearling this season and these boots are gorgeous!


Purple tights £5
I'm a sucker for tights and I love purple. Yay for these!


I've placed quite a few orders this month already, and here's what I bought from Evans. They had 20-30% off everything + I had a 20% discount code aswell. I ended up saving more than £95 (!), so that makes it alright to shop... right?!

Nov 3, 2010

New glasses

Jeg har (endelig) fået nye briller: 2 par fra Louis Nielsen - og jeg eeelsker dem. Her er et billede af mig med det ene par (det jeg har brugt mest indtil videre). Hvad synes I?
I've (finally) gotten new glasses. A brown and a black pair. Here's me with the brown ones, what do you think? I absolutely looove them.

I heart Bologna

Kære læsere, undskyld for mit glimrende fravær endnu en gang! Jeg var først en uge i Italien og har derefter bare haft travlt og været træt om aftenen. Jeg må prøve at oppe mig igen. Problemet er, at mit kamera (næsten) er afgået ved døden. Det kan stadig tage billeder, men de bliver lidt underlige... så jeg må prøve at hitte på noget mht. outfit-indlæg. Nu vil jeg dog smide nogle billeder ind fra turen til Italia.

Jeg var afsted sammen med min søster i 7 dage. Først var vi 2 dage i Milano og derefter 5 dage i Bologna. I Milano boede vi på hostel lidt uden for centrum. Hostels er virkelig dyre i Italien i forhold til andre lande jeg har rejst i. Per nat gav vi ca. 150 kr. hver og skulle have boet på 4-mands værelse, men endte med at få vores eget. Jeg er på ingen måde et luksusdyr, så at hostellet var lidt skrabet gjorde mig ingenting. Søster og jeg havde hver vores seng, i hjørnet af værelset var der en vask og en brusekabine, toilettet var fælles med andre og der var morgenmad bestående af indpakkede croissanter, tvebakke-lignende brød, marmelade, kaffe og alt for sød juice (nektar). Men som sagt, jeg klager ikke. Der var rent, det lå tæt på en metrostation (Gambara) og personalet var så søde.

2 dage i Milano var passende, da der ikke sker specielt meget. Nattelivet er hyggeligt, men ikke noget at råbe hurra for. Duomoen (domkirken) er ufattelig smuk, der er en masse butikker og man kan spise godt. Men skal man have noget på opleveren skal man tage udflugter, og det gad vi ikke i denne omgang.

I Bologna boede vi hos min veninde, som er Erasmusstuderende på universitetet dernede. Jeg har været i Bologna 2 gange før, men kun á 2 dage, hvor jeg ikke har nået at se så meget eller suge stemningen til mig. Denne gang var dog anderledes og jeg faldt fuldstændig pladask for byen. Der er et eller andet magisk over kombinationen af gamle bygninger, hemmeligheder, historiske seværdigheder og så unge mennesker i lange baner. Bologna har verdens ældste universitet og byen summer af liv og glade dage. Man kan gå i byen hver dag! Barerne og klubberne lukker dog mellem kl. 2 og 3, så man skal komme lidt tidligere afsted end herhjemme. Vores dage gik med sightseeing, shopping, god mad (aperitivo er et hit: 5 Euro for en drink + buffet) og at opdage alle Bolognas hemmeligheder. Der er officielt 7 og vi har fundet ud af dem allesammen, men kun set 4 af dem... jeg vil ikke afsløre for meget her, for så er det jo ikke hemmeligheder! Under alle omstændigheder så var det en fantastisk tur og vi hyggede os så meget. Jeg skal helt sikkert tilbage til Bologna til foråret! Har i været nogle fede steder på det seneste? Eller har I en yndlingsdestination? Læg en besked i kommentarerne!
Dear readers, I'm so sorry for my absence once again. I've been busy with work and also I've been to Italy with my sister. We went to Milan for 2 days and to Bologna, to visit one of my friends, for 5 days. We had an awesome trip and I absolutely fell in love with especially Bologna. I'm definitely going back there in the spring to discover more secrets and history. Have you been somewhere awesome lately, or simply have a favourite destination? Let me know in the comments!