Jan 12, 2011

Not in the mood

I dag har været en rigtig lortedag. Jeg har PMS, er überfølsom, kan ikke finde ud af et af emnerne i mit eksamenspensum og er i det hele taget lidt ked af det hele. Da jeg endelig fik krabbet mig ud af sengen og smidt noget tøj på, havde jeg mest af alt lyst til bare at være casual og føle mig godt tilpas. Jeg prøvede dog at gøre bare en lille smule ud af mig selv, da det som sagt plejer at få mig i bedre humør. Cardiganen fra Asos er ny og jeg bor nærmest i den for tiden. Den passer til næsten alt og så er den vildt blød og dejlig varm. Halskæden er også ny, det var en julegave fra min søster. Hun så den og syntes at den mindede hende om mig, og det kan hun for så vidt godt have ret i. Jeg synes den er cute! Støvlerne er også nye- til 175 kr. var de et fund i Føtex. De er også helt vildt varme fordi de er forede med imiteret pels helt ned i foden. Lækkert! Men, men, men... hverken tøjet eller det halve ton chokolade jeg har ædt i dag har fået mig i bedre humør, så jeg tror jeg vil smutte tilbage under dynen og falde i søvn til en film. I morgen er endnu en dag!Cardigan: Asos Curve
Dress: Zizzi
Belt: bit'avant
Leggings: Zay
Necklace: Pieces
Boots: Føtex (local shop)


Today has been a really crappy day. I've got PMS, am super emotional and stuck in a subject for my exam, that I can't seem to figure out. When I finally got out of bed I just wanted to wear something warm and comfortable. I still tried to stay stylish, but it still didn't help my mood... not even that ton of chocolate I ate could help! Anyways, I love the cardigan from Asos, which is new. It goes with so many outfits, it's soft and keeps me warm. The necklace was a xmas gift from my sister- she saw it and thought it reminded her of me. I think it's cute, so she's probably right! The boots were a bargain at only 175 DKK (£20/$30). They're lined with faux fur and are really warm. Now I think I'll hop back into bed and fall asleep to a movie. Tomorrow's a brand new day.

5 comments:

 1. This outfit is so cute! I just love the dress.

  Brooke
  http://prettypennymae.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Sorry you crappy... but you look great!!

  ~Yoli
  Diva in Deep Thought

  ReplyDelete
 3. Thanks ladies. It definitely helps with positive feedback :D Thanks for following!

  ReplyDelete
 4. Wow, I think you did a great job. Feeling crappy and looking everything but crappy. Love the cardigan. is it from Curve or the regular line? Hope you get that subject figured out.

  ReplyDelete
 5. Thank you so much! Yes, the cardigan is from the Curve Range! And I think it's on sale for £34 (previously £46). I did figure the subject out, now I just hope I can memorize enough of it for tomorrow... fingers crossed!!!

  ReplyDelete