Jan 10, 2011

Rockin' uni

Jeg er midt i eksamenslæsningen, og derfor har jeg ikke fået opdateret bloggen. På fredag skal jeg op i teoretisk grammatik og tekstlingvistik I, 3 timers skriftlig eksamen uden hjælpemidler. Det er 2. forsøg, så nu må vi se om jeg når at lære alting udenad... hvorom alting er, så behøver man jo ikke at leve i joggingtøj i sådan en periode, faktisk synes jeg at det hjælper, hvis man stadig gør lidt ud af sig selv. Og når man sidder en flok sammen ude på læsesalen, så er der også nogle at vise sig frem for. Mange af pauserne derude går med at lægge neglelak og sludre om, hvem der var sammen til sidste fest. Ofte skulle man tro, at vi gik i folkeskolen og ikke på uni, haha!

Jeg har primært nyt tøj på i dag: den strikkede bluse fra H&M er superblød og har lidt glimmereffekt, så selvom den ikke var på udsalg, måtte jeg eje den. Nederdelen er også ny, men det er såmænd bare en almindelig sort fra H&M (L). Jeg elsker dog miniskirts, så jeg kan aldrig få for mange. Og så er der støvlerne... de er også helt nye og lige ankommet i sidste uge (efter over 1 måneds ventetid!!!) Det var dog det hele værd, for jeg elsker dem. Det er ægte læder, så de burde også holde et godt stykke tid. Jeg har røde læber og lidt "rockabilly"-inspireret hår i dag, fordi jeg lige så L.A. Ink og blev inspireret. Jeg skal lige arbejde lidt mere med håret, men jeg syntes at jeg klarede det okay. Nu skal jeg afsted! xoxoKnitted top: H&M BiB
Tube skirt: H&M
Tights: Zizzi
Boots: Asos
Earrings: Asos

I'm studying for an exam at the moment, hence the silence on the blog. But today I needed a break! Even though I'm just going to uni to study today, I felt like wearing something nice. Often I think it helps, not just living in sweats during exams. Looking good always makes me feel good.

I'm wearing all new stuff today: the knitted top from H&M is super soft and has a slight gold shimmer to it. The tube skirt is also new, but it's just a plain black one from H&M (L). And then there's the boots from Asos... they finally arrived after waiting for over a month! But it was so worth it, as I totally love them. They are comfy and awesome. Also, they are real leather, so they should last a long time. As I just watched L.A. Ink I got inspired to try a rockabilly hairstyle and rock some red lips. I need to work harder on the do, but I think I did allright. Now off to uni! xoxo

3 comments:

  1. Love the look :) And love u'r glasses. Good luck on the exams.

    ReplyDelete
  2. Thanks so much, hon! Yeah, these are my "nerd" glasses, love them too :P

    ReplyDelete
  3. I love the top. Hell, i love anything shimmery, sparkly and doesn't stick to me like a second skin. Your glasses are really nice. I'm still trying to find one that will bring out my eyes seeing i have rather small ones!

    ReplyDelete