Jan 2, 2011

Welcome to 2011

Godt nytår! Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg tilbragte nytårsaften sammen med en del venner og en masse nye mennesker. Først spiste 10 af os hos min veninde, Oetske, inden vi lukkede yderligere 15 mennesker ind. Heriblandt et fodboldhold, yay mænd! Da klokken havde slået tolv drog nogle af os så videre ud på KUA, hvor vores bar holdt åben for inviterede. Det var en superaften, som dog gik lidt stærkt og var meget spredt. Men alt i alt er jeg supergodt tilfreds, da jeg normalt ikke er det store nytårsmenneske. Og så fik jeg da lige hele 3 nytårskys. 2011 kan bare vente sig!

Min veninde Youandi og jeg før middagen
My friends Youandi and I before dinner

En proppet stue med festglade mennesker, da klokken slår tolv
A crowded room full of party-loving people as the clock strikes twelve

En fyr fra fodboldholdet og jeg
A guy from the football (soccer) team and me

Jeg prøver at spille op til kameraet, kun en smule fuld... haha!
Me trying to be sexy in front of the camera, just a bit tipsy... haha!

Min ven Philip og jeg kl. 4.30, ret fulde!
My friend Philip and me at 4.30am, pretty drunk!

Happy New Year! I hope you all made it into 2011 in one piece and had a fab night. I spent mine with a bunch of friends and lots of new people, as we ended up at the bar at Uni. The night was brilliant, but went by really fast. Not complaining though, as I usually don't enjoy New Year's and this one was pretty good. I also got 3 New Year's kisses, so 2011 is already looking bright.

6 comments:

 1. Happy New Year and you look amazing! The fascinator and the makeup work so prettily on you!

  ReplyDelete
 2. Fine billeder, Rikke! Det lyder til at have været en rigtig god aften. Jeg turde ikke bevæge mig udenfor, så vi var bare herhjemme. :)

  ReplyDelete
 3. What a lovely headband. I love them, too bad you can't wear them all the time and everywhere.

  ReplyDelete
 4. Hvor har du købt den fine fascinator henne?

  ReplyDelete
 5. My oh my! How cute is your outfit, cant go wrong with black and sequins, super duper cute!

  I feel kinda bad but im checking out all the cute boys in your photos! I need to come and visit Denmark as soon as possible! :)

  Jessie xx <3
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Thanks ladies, I realized I hadn't answer anyone on this post! Sorry!

  @Jessie: Don't feel bad, I'm sure they wouldn't mind being checked out ;) You're welcome to come visit! Hehe. xx

  ReplyDelete