Feb 8, 2011

Dorothy Perkins purchase

I dag hentede jeg min pakke fra Dorothy Perkins på posthuset. Jeg havde virkelig glædet mig til at tingene kom, men som jeg skrev var jeg også ret spændt på størrelserne, da jeg ikke har bestilt derfra tidligere. Jeg havde bestilt både bluse og nederdel i en størrelse UK 22 (en dansk str. 50) og blusen passer rigtig godt, men nederdelen er desværre for stor. Da jeg VIL have nederdelen har jeg nu lavet en return og i stedet bestilt den i en UK 20. Indtil midnat tilbyder Dorothy Perkins 20% på alle ordre over £50, så der røg lige lidt ekstra i kurven, for at få mest muligt ud af handlen. Jeg havde i forvejen kigget på denne fine cardigan, så nu snuppede jeg den og jeg tror at den vil stå rigtig godt til mit nye hår. I sidste uge var jeg ved frisøren og fik klippet en hel del af længden, samt farvet det en smule mere rødt. Jeg lover at jeg nok snart skal få taget et billede, hvor man kan se det ordentligt. Indtil da må I nøjes med dette vidunder af et snapshot!

Green Crew Neck Cardigan £18

Gold Bow Ring £4

Mig og mit nye hår. Det er faktisk en del rødere end hvad det ser ud til her og jeg elsker det!
Me with my new hair. It's actually a lot more red and I love it!

My parcel from Dorothy Perkins arrived today. I was really excited, but also anxious to see how the sizes were, as I've never ordered from them before. I got both the blouse and the skirt in a size UK 22, but sadly the skirt was too big. The blouse is perfect though! I requested a return and immediately ordered the skirt in a UK 20. As DP offers a 20% discount until midnight today, I let a few more items jump in my bag to make the most of my purchase. I've been eyeing the cardigan for a while and I think it would go very well with my new hair. Last week I had quite a lot chopped off and dyed it a bit more red. I promise I'll upload a better picture soon, until then you'll have to make do with this excellent snapshot.

4 comments:

 1. Rigtig fin blog du har dig :)
  - Caroline.

  www.carolineskovjohansen.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Mange tak, Caroline! Kig endelig forbi igen en anden gang :)

  ReplyDelete
 3. I love DP. Most of my stuff before i discovered ASOS were from them. They have a few brick and mortar stores in Singapore but cost much more and DP online does not ship to Singapore :(

  ReplyDelete
 4. syntes det er svært med de størrelser. Jeg har også lige modtaget min pakke og der svinger størrelserne fra str 44-48 :)
  og det hele passer :)

  Du ser da flot ud med dit nye hår :)

  Tina
  www.beautyandbig.blogspot.com

  ReplyDelete