Feb 13, 2011

A funfilled weekend!

Jeg har haft en rigtig dejlig weekend, med fredagsbar på uni og buffet, bowling, drinks og masser af dans med pigerne fra Zizzi. Jeg fik (selvfølgelig) ikke taget helfigursbilleder, men fredag havde jeg min nye bluse fra Dorothy Perkins og lørdag havde jeg min blondekjole fra Zizzi på, sammen med mine nye hæle fra Monki. Jeg håber også at I har haft en fantastisk weekend!

Min veninde, Amalie, og jeg i fredagsbaren.
My friend, Amalie, and I in the bar at Uni.

En pige ved navn Laura og jeg i baren.
A girl named Laura and I at the bar.

Inden byturen med Zizzi, her kan I måske lidt bedre se mit røde hår.
Before going out with the girls from Zizzi, maybe you can see my red hair better here.

Min kollega, Tanja, og jeg i et crazy lys.
My co-worker, Tanja, and I in a crazy light.

Bowlingsko!
Bowling shoes!

Min seje kollega og veninde, Anna, og jeg.
My awesome co-worker and friend, Anna, and I.

Anna, min boss, Fouzia, og jeg godt igang med at feste.
Anna, my boss, Fouzia, and I partying.

I've had a really nice weekend. Friday I was in the bar at Uni and Saturday I was out eating, bowling, drinking and dancing the night away with the girls from work. Of course I forgot to take fullfigure pictures, but Friday I wore my new Dorothy Perkins shirt and Saturday I wore my lace dress from Zizzi and my new Monki heels. I hope you've had a great weekend, too!

No comments:

Post a Comment