Mar 2, 2011

Cheer up shoes

Jeg er ked af, hvis jeg ikke får opdateret bloggen ret meget for tiden. Jeg har lidt hjertesorger og er ikke altid i det bedste humør og når jeg kommer hjem fra arbejde er jeg vildt smadret. Men i dag vil jeg lige dele mine seneste køb med jer. Efter arbejde smuttede jeg i Deichmann for at lindre lidt på smerten og jeg fandt 2 par skønne sko. Jeg manglede et par fede ballerinaer til de sene nattetimer, når hælene strammer og fødderne er ømme. Men der røg også et par stiletter med, fordi de bare sidder helt vildt godt og ville krydre mange af mine outfits. De fleste af mine sko er sorte, men det er også virkelig svært at finde flotte hæle i andre farver, som man både går godt i, men som også går godt sammen med mit tøj. Jeg ville dog virkelig gerne eje et par nude sko, helst med en høj, fed hæl og plateau.

Graceland ballerinaer i sort imiteret ruskind og med sorte pailletter, på tilbud til 99 kr.
Ballerinas from Graceland, on sale for 99 DKK

Graceland peeptoe hæle med metallic broderi og sløjfer med små sten, 199 kr.
Graceland peeptoe heels with metallic stitching and bows with sparkly stones, 199 DKK

I'm sorry if I don't update my blog too often these days. I'm a bit heartbroken and often in a bad mood and very tired when I get home from work. But today I wanted to share my latest purchase with you guys. After work I went by Deichmann to do some shoe shopping and mend my broken heart. I needed a pair of stylish flats for the wee hours of the night, when the feet start aching from dancing in heels all night. But I couldn't help but buying a pair of heels, too. They fit perfectly and will spice up many of my outfits. Most of my shoes are black, as I find it very hard to find coulored shoes that fit well and match my wardrobe. I am however looking for a pair of perfect, nude block heels with platform.

2 comments:

  1. Hold fast, nogle fine sko, du har fundet dig!! Jeg er godt nok helt vild med ballerinaerne! :)

    ReplyDelete
  2. Tak! Og jeg kan nu berette at de også er rigtig gode at gå i. Jeg havde stiletterne på hele natten og skiftede først til ballerinaerne da vi skulle ud og finde en taxa. Perfekt!

    ReplyDelete