Mar 9, 2011

Chino chick

Da jeg kom på arbejde i går og opdagede at vi havde fået chinos, blev jeg megaglad. Jeg har længe kigget efter nogle på nettet, men jeg er virkelig ikke særlig god i bukser med fast talje, fordi jeg er æbleformet og så bliver de enten for stramme i taljen eller for store i lårene. Men de her har tilpas meget stretch, så det ikke er for slemt. Jeg snuppede dem i en str. 46, fordi jeg var bange for at de i 48 ville give sig for meget (netop pga. stretch). Men nu er jeg en smule usikker på om det nu var rigtigt gjort- måske skulle de have været lidt mere baggy? Oh well, jeg er alligevel ved at tabe mig, så nu kan jeg så bruge dem længere, hehe. Til ære for kameraet prøvede jeg at stoppe skjorten (som også er ny) ned i bukserne og tog et bælte på. Men det look synes jeg ikke klæder mig sådan rigtigt og derfor ændrede jeg det igen senere. Men hvor om alting er, så er jeg virkelig glad for både skjorten og mine chinos!


Shirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Chinos: ZJ (Zizzi Jeans)
Belt: bit'avant
Flats: Graceland

When I saw that we've got chinos at work I was very excited! I've been looking online for the perfect pair, but I know that my apple shape has a bit of trouble fitting trousers, as they sometimes are too tight around the waist or too big around the hips. But these ones have the right amount of stretch in them. I got them in a size 18, because I was worried they'd get too big in a size 20 after wearing them a while (due to the stretch). Now I'm unsure if that was the right decision- maybe they could've been a bit more baggy? Oh well, I'm losing weight anyways, so now I might be able to wear them longer! I tried tugging my shirt in (which is also new) and added a belt in honour of the camera, but as I don't think that look suits me too well, I changed it again afterwards. No matter what, I love my chinos!

4 comments:

 1. I think they are pretty cool! And I love that more and more really great pants and trousers are coming up in plus size stores!

  ReplyDelete
 2. I am glad you got your money back in the end. Funny how twitter sometimes pushes things along. You should definitely love your chinos seeing how they fit you like a glove and it's not in a bad way at all!

  ReplyDelete
 3. Jeg synes det ser godt ud til dig, men jeg er heller ikke til skjorten i bukserne. Så hellere en top/skjorte udover, så det bliver mere casual end preppy :)
  Kan det passe, du arbejder i Kolding Storcenter?

  ReplyDelete
 4. @Katrin: Danke schön! Me too, in fact I think there are a lot of great plus size clothes out there at the moment! I loved your latest look, too :)

  @The Merry Traveller (what's your name btw?) Yeah, I'm so glad it worked out, too. Once again thank you! And thanks, I love your style, so coming from you I see that as a great compliment.

  @Fru H-T: Lige præcis. Men det skulle jo prøves! Og nej, jeg arbejder i Zizzi på Fisketorvet!

  ReplyDelete