Mar 22, 2011

OOTD / Just another day at Uni

Endelig har jeg et OOTD til jer! Jeg var bare på uni og på læsesalen og her til aften var jeg hjemme ved en ven. I øvrigt, funny story: Jeg skulle fra min ven på Amager hjem til SV. En tur jeg har cyklet et par gange før, så jeg tjekkede ikke ruteplanen. Nu var det jo så bare ret mørkt og jeg er fordybet i mine egne tanker, så jeg glemmer at dreje. Jeg når hele vejen til Tårnby, før jeg fatter at den er gal. Må så en tur omkring Ørestad og ender så endelig ved Bella Centeret, hvorfra jeg kan finde hjem. Resultat: 1 times midnatsmotion (normalt tager turen ca. 30 min.). Flot, Rikke! Anyways, her er mit outfit:


Jacket: Zizzi Jeans (ZJ)
Top: H&M BiB
Skirt: Dorothy Perkins
Leggings: Zizzi
Boots: Asos
Earrings: New Look
Necklace: H&MA little extra picture, where my friend, Tine, and I were messing around.

Finally I have an OOTD for you. I was just at uni, at the study hall and afterwards at a friend's house. Bonus info: On my way home I missed a turn and ended up biking for an hour. Usually the trip home only takes about half an hour... and I did this at midnight! Good job, Rikke!

3 comments:

 1. This is such a great outfit. I really like that skirt! The whole thing is fantastic. The stripes, the necklace, the denim jacket, all just great!
  Brooke
  http://prettypennymae.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Wow, thank you! My friend told me she liked my "rockabilly style". I guess that's kinda what it is. I wanna explore that more :)

  ReplyDelete
 3. hey! we have the same owl necklace! Super necklace twins! :D I love this outfit! love it i say! :)

  xoxo
  Anita Riot
  you are so cute! I love this outfit! love how you put all the colors together!

  xoxo
  A_riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete