Apr 3, 2011

Dorothy Perkins bargains

Jeg kunne ikke dy mig for at snuppe lidt tøj, da Dorothy Perkins har haft op til 30% rabat på hele deres hjemmeside (det slutter kl. 01 i nat/midnat engelsk tid). Jeg har længe haft kigget på nogle bukser med svaj, så da jeg fandt disse i en skinny udgave måtte jeg slå til. Hvis bukser poser for meget ser jeg endnu større ud nemlig, da jeg jo har tynde ben i forhold til min maves proportioner (længe leve æbleformen!). Så nu håber jeg bare at de både passer i taljen, ikke er for lavtaljede og er lange nok. Jeg bestilte dem i en str. 20R (dvs. en 48 med benlængde 81 cm). Der er lidt stræk i, så vidt jeg kan se ud fra beskrivelsen, og havde jeg bestilt dem i en længere udgave, havde de været for lange - deres L er nemlig 86 cm. Jeg er meget spændt på at prøve dem! Derudover købte jeg en nederdel i en lys beige/cremefarve inkl. bælte, som jeg tror vil passe rigtig godt sammen med en masse af mine bluser. Jeg håber at kunne bruge den lidt højtaljet med bluser indeni, ligesom med den anden nederdel jeg har fra DP. Nederdelen bestilte jeg dog i en 22 (50), da den ikke har stræk eller elastik. Og til sidst røg der en gul T-shirt med, som jeg tror vil stå godt til mit hår og til både jeans og nederdelen. Jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge studierabat (10%) sammen med tilbuddet, så til en samlet pris af 295 kr. inkl. forsendelse skammer jeg mig kun meget lidt overfor min bankrådgiver.

Skinny Flare Jeans £15 (but £5 off full price jeans + 10% student discount = £9)

Neutral 50s skirt £23 (but was 20% off + 10% student discount = £16,56)


Ochre top £7 (but was £5 + 10% student discount = £4,50)

I couldn't resist the sale at Dorothy Perkins (which ends tonight at midnight, UK time), so I just ordered these items. I've been looking for the perfect pair of flare jeans for some time now, and when I found these in a skinny version I knew I had to have them. My legs are quite slim in comparison to my stomach (apple-shaped, you know), so if trousers or jeans are baggy or wide, I usually end up looking bigger than I am. I just hope that these fit me! I ordered them in a size UK20R (81 cm), and they seem to have some stretch in them. Therefor I hope they fit my waist and are long enough. The longer version L (86 cm) would've been too long. Can't wait to try them on! I also found this pretty neutral skirt in a perfect 50s style, which I think will go well with a lot of my blouses and T-shirts. I hope it can be worn highwaisted, with shirts tugged in, as the other skirt I own from DP. I got this in a size 22 however, since it hasn't got any stretch or an elasticated waist. Lastly I also got a yellow top, that I think will go well with both jeans and the skirt, and also suit my hair colour. I found out that I could use my student discount (10%)combined with the offer this time, so with a total amount of £35,06 including delivery costs, I'm not too ashamed of myself on behalf of my financial situation.

No comments:

Post a Comment