Apr 4, 2011

Urban country girl

I dag var jeg bare på uni, men jeg blev inspireret af min nye taske og gik efter et country-inspireret look. Min søde veninde Tine fra musicismysecret har endnu engang hjulpet mig med at tage billeder, men vi er begge nogle newbies når det kommer til blogbilleder og poseringer, så tålmodigheden og vigtigst af alt, den afslappede facon, er endnu ikke helt på plads (vi synes begge at det er megapinligt og fjollet, især på offentlige steder så som på uni). Jeg endte derfor også med at se underlig ud på næsten alle billeder- men I skulle ikke snydes for dem af den grund. Øvelse gør mester... håber jeg.

Wannabe-artsy-looking-picture


Denim jacket: ZJ (Zizzi Jeans)
Dress: Zizzi
Tights: Zizzi
Belt: bit'avant
Boots: Bianco
Headband: H&M


My new jacket from ZJ (Zizzi Jeans). Army green and perfect for spring. And my new bag from Pieces.
I feel like a true student in this outfit, LOL.

And lastly a headshot to prove, that I don't always look goofy. Well, at least my hair looks better here and you can see the new headband on!

I was just at Uni today, but I felt inspired by my new bag and tried to go for a little bit of country. My friend Tine from musicismysecret took some pics of me again, but we're both newbies when it comes to posing and doing outfit pics. We lack the patience and most of all the laid back attitude (we both think it's embarrassing and awkward to do, especially in public places such as at Uni). Hence I feel like a lot of my pictures came out looking funny. But I'll still showcase them for you. Practice makes perfect... I hope!

8 comments:

 1. Keep doing it Rikke! The laid-back vibe is coming across all right. I know what u mean with akward. What do u think happens to me? People stare o_o like I'm from another planet sometimes, LOL! As long as you have fun and keep showing is your style. Now I want that satchel, darn.

  ReplyDelete
 2. Haha, yeah I guess we all experience that! I will keep it up and hopefully improve. I definitely have fun with it :) Sorry for making you crave a satchel, but I know how you feel. I've been craving one for months, so I was sooo happy when I found this. It truly goes with everything, so go get yours!

  ReplyDelete
 3. Aj aj aaaaj! I loooove this! Så fine farger, veldig inspirerende kjære deg! Beklager at jeg ikke har svart på din mail, det hadde vært fantastisk med et København Plus, jeg er bare usikker på om jeg kan klare det fordi det er veldig mye som skjer denne sommeren (flytte bla). Har du tenkt eller gjort mer rundt det? Sender deg gode klemmer! <3

  ReplyDelete
 4. Takk! Hvor er du sød :) Det er helt okay, jeg har også selv meget at se til. Så nej, jeg har heller ikke gjort mere ved det. Det er ret meget at stå med selv. Men hvis du får tid, må du gerne komme med forslag til, hvad man kunne arrangere. Nu har jeg jo ikke prøvet at være med til et blog meeting. Måske kunne det lade sig gøre til efteråret? Stort klem til dig også <3

  ReplyDelete
 5. Jeg synes jeg det er godt meget godt med billederne. Det er i hver fald gået bedre end dem jeg tager ;)

  Lise

  www.lise-hansen.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Er lige faldet over din blog. Du gør det godt. Bliv ved med det.

  Og jeg er ret glad for country-look'et. Ud over markerne med dig!

  men kunne du evt åbne op for Navn/URL identitet herinde? Denne her profil er ikke én jeg bruger længere.

  tjek istedet http://www.sund-debat.dk/

  -Maja

  ReplyDelete
 7. Mange tak, Maja. Jeg har vist fået åbnet op for det nu! Håber at du vil kigge forbi igen :)

  ReplyDelete
 8. you are so cute! I love this outfit! love how you put all the colors together!

  xoxo
  A_riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete