May 9, 2011

100 followers!

Så nåede jeg det magiske tal: 100 faste læsere! Det er jo helt igennem fantastisk, især hvor stærkt det er gået den sidste måned. Men mon ikke også giveaway'en har hjulpet på det? Og når man taler om solen: i morgen aften kl. 22 (jeg er sent hjemme) vil jeg trække en tilfældig vinder. Indtil da kan man altså stadig deltage. Jeg har desuden opdaget at jeg har læsere via bloglovin' også. Jeg bruger det ikke så tit selv, så havde ingen anelse om, hvor mange der følger mig der. Men en tak skal selvfølgelig også lyde til jer! Ikke mindst er min facebookside også ved at være godt kørende. Jeg bruger den selvfølgelig til at poste links til mine egne indlæg, men bestemt også når jeg linker til andre bloggere, hører om rabatter eller lignende. Og jeg har planer om at lave et album med "bloopers": billeder, hvor jeg opfører mig som eller ligner en klovn når jeg poserer... for det sker næsten altid at jeg ikke kan tage mig selv seriøst eller begynder at grine. Det kommer der mange sjove billeder ud af og hvorfor ikke dele dem også? Jeg er bestemt ikke så poleret, som det nogle gange kunne se ud til på bloggen. Med tiden kommer der sikkert andre ting til også! Man kan følge mig på facebook, samt twitter, tumblr og bloglovin' i sidepanelet til højre. Hvis I ikke har lagt mærke til det har jeg også tilføjet en side "Backstage" i topbaren. Her kan I læse lidt om mig og få baggrunden for, hvorfor jeg begyndte at blogge.

Til sidst har jeg lige nogle spørgsmål til jer: Hvordan kunne I godt tænke jer, at bloggen bliver holdt? Skal jeg fortsat fokusere (næsten) udelukkende på mode, outfits og mine køb? Eller kunne I godt tænke jer, at jeg blogger om andre ting også - i så fald, hvad? Jeg har overvejet at begynde at skrive længere indlæg, med mit syn på forskellige emner (primært størrelses-/vægt-/livsrelaterede emner og alt der vedrører at være plus-size). Er det noget I gider læse? Eller har I helt andre forslag? Kom endelig med dem!

I've reached the magic no. 100! Thank you so much to all of you, I'm so grateful. Tomorrow I'll draw a random winner of the giveaway, so until the announcement hits around 11pm (my time), you can still enter. I've also learned that I have followers via bloglovin', thanks to you, too! My facebook page is also up and running. I use it to link to my own posts of course, but also to other blogs, discounts etc. I'm planning on doing an album with "bloopers": pics of me posing that went wrong. I goof around all the time, so there are a lot of funny ones. I think a blog can sometimes seem a little polished, and this way you'll see even clearer, that I'm nowhere near polished or perfect! I'm sure more things will follow along the way. You can follow me on facebook, twitter, tumblr and bloglovin' in the right sidebar. If you haven't already noticed, I've added a side to my topbar called "Backstage". So far it's only the danish version, but soon you'll be able to read a little bit more about me and how I came to blogging.

Last but not least, I'd like to ask you guys some questions: How would you like my blog to be? Should I keep it as it is, mostly focusing on fashion, buys and outfits or would you like me to write articles and opinions as well? I've been thinking about writing about body image, size issues, weight and just in general stuff about being plus-size. Would you be interested in reading things like that? Or do you have other suggestions? I'd love to hear your thoughts!

4 comments:

 1. Congratulations! And thank you for the awesome Girls Night Out' the other day :)

  ReplyDelete
 2. Thx babe!!! It was so much fun. I hope we do it again soon, but maybe hit some better clubs :P

  ReplyDelete
 3. Jeg vil da rigtig gerne læse nogle plussize-indlæg :)

  ReplyDelete
 4. Congrats!!:)) I would love to read some of your insights about being plus sized and dealing with it

  xo
  A_riot

  ReplyDelete