May 10, 2011

And the winner is!

Så de damer, NU bliver det spændende. Jeg har netop trukket vinderen af min giveaway. Der var 29 lodder og jeg brugte Random.org, men kunne desværre ikke finde ud af at kopiere billedet. Men vinderen blev_________________________ trommehvirvel tak _________________________

FRU H-T fra This n' that 

Stort tillykke! Hvis du sender mig en mail med din adresse, vil jeg sende jakken lørdag eller mandag. Og det bliver den grå, som du ønskede i din kommentar!

Tak til alle der deltog! I skal ikke være kede af at det ikke blev jer i denne omgang. Der kommer en ny giveaway når jeg rammer 150 faste læsere.

I just drew a winner of my giveaway! The lucky lady is FRU H-T of This'n that. There were 29 entries, and I used Random.org, but sadly I couldn't figure out how to copy the image. I'd like to thank all of you for participating and tell you not to be sad you didn't win this time. There will be a new giveaway when I hit 150 followers.

No comments:

Post a Comment