May 25, 2011

Cracked up

Bare et lille indlæg om mine nye neglelakker fra Depend. Jeg elsker Depend (tror jeg er oppe på 25-30 stk.)! De koster 25 kr. og så fås de i alle regnbuens farver. Perfekt til en som mig, som ændrer stil og humør hver eneste dag. Hvis du vil have dem til at holde lidt bedre foreslår jeg en overlak. Det har Depend også, men hvis du køber en af de dyrere mærker holder det endnu bedre. Derudover opbevarer jeg selv mine neglelakker i køleskabet, så bliver de ikke tykke og klistrede. I dag købte jeg en vildt fed metallic sølv og en mørkelilla overlak, som får lakken til at krakelere og afsløre farven indenunder. Overlakken kostede lidt mere end de normale, nemlig 39 kr. Jeg afprøvede dem begge her til aften og er rigtig glad for resultatet. Den krakelerende overlak findes også i rød, og den overvejer jeg også kraftigt. Billedet blev ikke så godt, for farverne er faktisk ikke helt som i virkeligheden: Den sølvfarvede indenunder er helt sølv og metallic og den lilla er meget mørkere. Men I kan få en fornemmelse af effekten! Jeg skal helt sikkert eksperimentere med den inderste farve. Er I lige så vilde med neglelakker som jeg?


Just a small post about the nailpolish I bought today. A metallic silver and a purple cracking one. I used them together tonight and am quite happy with the result, even though the picture doesn't quite show the right colours. The silver is true and metallic and the purple is actually much darker. But you can see the effect. I love these small polishes from Depend; they're cheap and come in so many colours. I think I have about 25-30 of them. I store them in my fridge, so they don't get thick and sticky. And since they're not that expensive, I use a clear coat of a better quality to make them last longer. But I have to say that at that price, I like the quality of Depend. You can count on them lasting 2-3 days without a top coat. And I change style and mood more often than that! What do you think? Do you love nailpolish, too?

1 comment: