May 8, 2011

Dorothy Perkins Order

Ejjj... så røg jeg altså i shoppefælden igen! Min mor ledte efter et par hvide skinny jeans og jeg anbefalede hende Dorothy Perkins, som pt. også har 20% studierabat på alt. Så kunne jeg købe dem for hende og derfor gav det god mening i mit hoved, at jeg da også skulle ha' lidt med. Og da der oven i købet er op til 30% rabat på alle deres kjoler indtil d. 12. maj, måtte nogle af de ting jeg længe havde kigget på med i kurven. Jeg har dog sparet omkring £70 i alt (fordi nogle af tingene var på udsalg og så kommer studierabatten oven i!). Alt i alt tror jeg at jeg bliver godt tilfreds med mine køb og jeg glæder mig især til at lave outfits med de to kjoler. Jeg har allerede en masse ideer, som jeg lover at I nok skal få at se på bloggen. Den koralfarvede kjole sammen med den blå clutch, turkise smykker og lækre sandaler vil fx. være perfekt til varme sommerdage og supercool colourblocking.

Tan brogues, were £27/now £12 (+20% off = £9,60)

Blue clutch £15 (+20% off = £12)


Cream lace dress, was £45/now £20 (+20% off = £16)


Skinny flare jeans £15 (+20% off = £12)


Coral frill dress, was £30/now £24 (+20% off = £19,20)

Oops. I shopped again. I was really only going to buy my mom a pair of white skinny jeans, since Dorothy Perkins offers 20% student discount at the moment. But I used that as an excuse to get some things for myself, too. They also have up to 30% off all dresses until May 12th, so I had to take advantage of that, right? All in all I saved a lot of money (roughly £70), as some items were on sale and the student discount comes on top of that! I think I'll be very happy with my purchase, and I'm especially looking forward to putting together outfits with the two dresses. Imagine the coral one with the blue clutch, turquoise jewelry and cute sandals. Perfect for warm summer days and colourblocking!

3 comments:

 1. Oh my, could that clutch be anymore? And the lace dress!! I want!!

  ReplyDelete
 2. hey you got some nice stuff! I love it all love the dress and the clutch especially! it will look cute together with some shiny blue heels aswell :D

  xox
  A_riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. @Weesha: I know, right?! I saw the clutch in an orange that was amazing, too. But decided on the blue as it was just so piercing and perfect in colour! You can totally still get the dress, it's such a bargain!

  @TT: Thanks! Yeah, the dress would be awesome with heels as well. I can't wait to try and mix and match it with everything I have, LOL.

  ReplyDelete