May 17, 2011

Evans buys

I dag kom 5 af mine 6 pakker fra Evans, som jeg bestilte i sidste uge. Grunden til at jeg bestilte så mange var, at Evans havde en kode (EVOLVE20), hvor man kunne få £20 rabat på sin kurv- og den virkede flere gange. Så jeg bestilte en del ting som jeg stod og manglede til lige omkring £20, så jeg kun skulle betale fragten (£5 per pakke). Jeg bestilte: 2 par sandaler, en halskæde, en top, 3 par hudfarvede strømpebukser, 1 par sorte strømpebukser, 1 par skoindlæg (hælbeskyttere), 1 lang T-shirt, 1 BH og 3 par trusser. I alt kom jeg af med lige under £37. Virkelig et kup! I dag har jeg så fundet ud af, at koden var en fejl. Den skulle kun have givet 20% og kun virke én gang per kunde. Der er mange der brokker sig over aflyste ordrer inde på Evans' facebookside, så jeg tror jeg skal føle mig ret heldig fordi alle mine køb gik igennem. Gad vide hvor mange penge de har mistet på dén brøler... Rigtig ærgerligt for dem, men heldigt for os andre! Her følger lidt billeder af nogle af de større ting. Jeg er især glad for de beige sandaler med perler og halskæden. Et lille tip til, når man bestiller sko fra Evans: Gå en størrelse ned i forhold til andre onlinebutikker, især hvis du ikke har superbrede fødder. Deres EEE er meget brede, så jeg bestilte sandalerne i en størrelse 7 (hos Dorothy Perkins, New Look og Asos er jeg en størrelse 8). I får også lige et billede af min tankini, som kom i sidste uge. Jeg glæder mig til at bruge den, for skålen er helt perfekt! Benyttede I jer af koden?


 Blue vest £10


Organic T-shirt £19,99

Beaded sandals £29,50

Jewel Sandals £25

Braided necklace £14

Tankini top £22, bottoms £12

Today 5 of my 6 packages from Evans arrived. The reason I got so many is, that last week there was a £20 discount code (EVOLVE20), that you could use on multiple orders, no minimum spend required. I used that opportunity to get a lot of stuff, that I felt like I needed: 2 pairs of sandals, a necklace, 3 pairs of neutral tights, 1 pair of black opaques, a bra, 3 pairs of knickers, heelprotectors and a long T-shirt. I made sure to only order stuff around £20, so that I would only have to pay for shipping. All these items cost me less than £37. What a scoop! I only learned today, that the discount code was meant to give 20%, not £20 off. Evans made a (huge) mistake and a lot of people are complaining about cancelled orders on Evans' facebook page. I guess I'm lucky I got all my stuff. It truly sucks for Evans and I wonder how much this must have cost them, but I also feel a little bit lucky. I'm especially fond of the beige sandals with beading and the necklace. I pictured some of the bigger items above, including my tankini that arrived last week. I can't wait to wear it, the cup size is brilliant! A little tip about shoe sizes at Evans: size down at least 1 size! Their EEE fit is very wide. So I got the sandals in a 7 (at Asos, Dorothy Perkins and New Look I'm an 8). Did you use the discount code?

5 comments:

 1. I love the tshirt, I should get one too, it's so cool. The shoes and necklace are so indian style btw, love it :)

  ReplyDelete
 2. Love Your order i too had a few cheeky orders on the code !!

  Jo xxx

  ReplyDelete
 3. Virkelig nogle fine køb.. Er helt vild med din t-shirt og de to toppe :) Kig forbi?

  ReplyDelete
 4. wonderful post!
  HI! my name's martina and I come from Italy... I'd like you visit my blog and if you want... follow me! I wait you and your tips...
  kisses
  marti

  ReplyDelete
 5. Thanks you guys! I too love the indian style, Lu and I feel really lucky I could place these orders.

  @mette: Klart, det har jeg gjort! Du har en fin blog!

  @marti: I'll have a look. Thanks for stopping by :)

  ReplyDelete