May 11, 2011

H&M shorts and vests

Efter arbejde i dag havde jeg et par hyggelige timer sammen med min søde veninde, Sarah. Vi kiggede lidt butikker og fik god cafémad inden jeg skulle tilbage til butikken og have personalemøde. Vi lagde bl.a. vejen forbi H&M, hvor jeg egentlig oftest er skuffet over deres BiB-tøj, men i dag var anderledes! Jeg forelskede mig straks i et par armygrønne shorts i et let, stretchy materiale og med fine rynkedetaljer i siden. Jeg elsker også at de er korte og ikke sådan nogle store, uformelige, knælange nogle man oftest ser i plus-size butikker. Derudover faldt jeg for to ærmeløse toppe, som er lige hvad jeg har ledt efter. Egentlig ville jeg ikke have shoppet mere i denne måned, for det er gået en lille smule over gevind. Men jeg havde seriøst brug for disse ting! Nu er jeg altså også snart ved at have min sommergarderobe klar (Barcelona here I come!).Armygrønne shorts, H&M BiB 129 DKK
Army coloured shorts, H&M BiBCremefarvet top, H&M BiB 179 DKK
Cream coloured vest, H&M BiBStribet satintop, H&M BiB 149 DKK
Striped satin vest, H&M BiB

After work today I met up with my friend Sarah for a little shopping and dinner, before I had to head back to the store for a staff meeting. We went by H&M and where I usually think the BiB section is kind of boring, today was different! I instantly fell in love with a pair of soft, light and stretchy shorts with some cute details. I also like the fact that they are short and not the huge, knee long type you usually see in plus-size brands. I also found two super cute vests, just like I'd been looking for. I wasn't actually supposed to buy more clothes this month, as I have spend quite a lot already, but I seriously needed these items for summer. I think my summer wardrobe is pretty much complete now (Barcelona here I come!)

3 comments:

 1. Uh, de der shorts er da helt igennem perfekte!! Dem vil jeg da også lige have kigget på - og prisen er snart endnu mere perfekt!!
  Jeg har så lige et spørgsmål: Glider de op når du går? Eller er materialet 'tungt' nok til at blive nede hvor de hører til?

  ReplyDelete
 2. Hvor er de bare fine de shorts, dem kan jeg godt forstå at du hapsede med hjem :)

  Jeg kan selv huske hvor svært jeg havde ved at finde pænt tøj i H&M i min størrelse, så fuldt ud forståeligt at du slår til, når nu det man mangler er der ;D

  - Maj :)

  ReplyDelete
 3. Hej Sandra,
  ja de er ret fede, ikke?! Jeg ved faktisk ikke om de vil glide op når jeg går, jeg har endnu ikke haft dem på. Men nu hvor jeg tænker over det, kunne jeg godt forestille mig at de kunne finde på det. De er ikke ret tunge i stoffet. Hmm... make it work, right? :)

  ReplyDelete