May 3, 2011

New Look Order

Føj, jeg har ligget småsyg herhjemme i et par dage nu og håber virkelig snart at være frisk igen. Jeg hader at være syg, det er så kedeligt! Jeg ser ingen mennesker, fiktive tv-karakterer bliver mine bedste venner og jeg internetshopper... ups. I går blev det jo til badetøj, i dag blev det til en jakke, et par kilehæle, øreringe og en hårbøjle fra New Look. Jeg faldt pladask for det hele med det samme og synes at det er nogle ting, der ville klæde min garderobe rigtig godt. Så håber jeg bare at jakken passer! De par gange jeg har haft bestilt fra New Look, har størrelserne været totalt forvirrende. Bukser har været for store og bluser/kjoler for små. Jeg snuppede derfor jakken i en UK24, selvom jeg som regel bruger en UK22. Kryds fingre for at det var det rigtige valg! Jakken findes i øvrigt også i en lys grå og sort version, men jeg syntes at den blå var finest her til foråret.
Resin Floral Studs £2,99


Vintage Floral Alice Band £3,99

Canvas Wedges £19,99Lightweight pleated jacket £24,99

Yuck! I've been sick at home these last couple of days and I hate it! It's so boring. I don't see any people, the fictional characters on tv become my best friends... and I shop online, ooops. Yesterday it was swimwear, today I got my hands on the items from New Look above. It was love at 1st sight with all the items and I think they will compliment and spice up my wardrobe quite well. I'm just hoping the jacket will fit! The others times I've ordered from New Look, the sizes have been very confusing. Pants have been too big, blouses and dresses to small... so I got the jacket in a UK24, even though I'm usually a UK22. I hope that was the right choice! The jacket also comes in black and pale grey, but I love blue for this season.

4 comments:

 1. Rigtig fine ting :) tror det er lige dig :)

  ReplyDelete
 2. Tillykke med tøjet ;) Jeg glæder mig til at se det på!

  ReplyDelete
 3. Oh, one thing I never had, was a size issue with New Look, but ASOS or Simply B, well that's another story. That bow headband is such a cutie. Wedges are always a win for me. Show us your real life combo soon.

  ReplyDelete
 4. @Tina: Ja, ikke? Hehe.

  @Anna: Tak, du skal nok få det at se som en af de første. Jeg skal også se dig i din kjole fra New Look!!!

  @Nefferth: Really? That's weird, that there can be such a difference! I've never had any trouble with Asos. And SimplyBe don't ship to DK. I'll do an outfit post as soon as it arrives, don't you worry :)

  ReplyDelete