May 22, 2011

One sunny day in May

I torsdags fyldte jeg 27 år (gisp) og i dén anledning tog jeg til Odense for at lade mig fejre af familie og venner. I går var familien så i sommerhus og grille og fejre, at min svoger er hjemme på leave fra Afghanistan. Han havde sin mor og sine to brødre med. Det var superhyggeligt med 8 mennesker, en hund, en gasgrill og en Weber. Det var desuden virkelig dejligt at se Nikolaj igen og jeg glæder mig til, at han kommer rigtigt hjem i august! Min søster tog nogle billeder af mig nede i gården og selvom jeg er skræmmende bleg, får I lov til at se dem (og mine blævrede overarme!*) alligevel. Jeg havde min nyeste, fine sommerkjole på og et par af de nye sandaler fra Evans. Jeg håber at I allesammen har haft en dejlig weekend. Hvad har I brugt den på?

*Et af mine forsæt for denne sommer er, at jeg vil flashe mine overarme mest muligt. Det har ellers været ét af mine ømme punkter, da jeg virkelig ikke er særlig glad for dem. Men hvis jeg ikke embracer hver eneste lille ting ved mig selv, hvem skulle så gøre det? Livet er for kort til at hade. Især sin krop. Og det skal jeg blive (endnu) bedre til at huske på!
Dress: Zay (Zizzi)
Sunglasses: H&M

  Hat: My sisters, Pieces
Necklace: Evans

Sandals: Evans

Rings: H&M and Dorothy Perkins


With my brother in law, Nikolaj


I turned 27 on Thursday and therefor went to Odense, to let my family and friends celebrate me. Yesterday we celebrated that my brother in law is home on leave from Afghanistan and went to the summerhouse to have a BBQ. He brought his two brothers and his mom, so we were 8 people, a dog and two grills. We had an awesome day and it was so good to see Nikolaj again. I can't wait for him to return properly in August! My sister snapped some pics of me in the yard yesterday, and despite the fact that I'm incredibly pale, I'll let you see them (and my flubby arms!*) anyways. I was wearing my newest summer dress and one of the pairs of sandals from Evans. I hope you all had a great weekend, too. What have you been up to?


*I've promised myself to flash my arms at any given chance this summer. They've been one of my weakest areas. But if I don't embrace every single piece of myself, who will? Life is too short for hatred. Especially towards yourself. I need to remind myself of this more often. 

16 comments:

 1. Gratulerer så mye med dagen søde! I absolutely love your sandals! xxx

  ReplyDelete
 2. Happy Birthday! I love your first pose, such a model x Loves it!

  I need your hat, can I have it for when summer arrives?? And also, Rikke, would you belive that we have the same toe nail polish on! lol
  We are soo in sync with some things!

  ReplyDelete
 3. Thanks, hun! I don't know about model... LOL. I'm sorry to say that the hat is my sisters! How awesome that we have the same colour nail polish on!!! We're like sisters from different misters :D

  ReplyDelete
 4. Oh the hat!!! You look beautiful Rikke!!! I wanna find a cool hat before I jet off to NY....
  Inspired!!


  mele, australia

  falalamele.blogpsot.com

  ReplyDelete
 5. Thanks Mele! I'm sure you'll find an awesome hat yourself. Have a great trip to NYC! When are you going?

  ReplyDelete
 6. Your arms, my dear, are by no means flubby. They are as adorable and lovely as you are and I look forward to seeing more of them and you this summer. Especially with your mad girl posing skillz. #fuckyeahfatgirlarms

  ReplyDelete
 7. Hej Rikke,

  Tillykke med fødselsdagen i torsdags :-) Lyder som om du havde en rigtig fin dag.

  Skøn kjole du har fundet der. Er selv på jagt efter noget i samme stil. Og så kan jeg læse at du og jeg har samme achilleshæl; jeg gemmer også altid helst armene, men i år skal det være løgn, skal det :-)

  /Ditte

  ReplyDelete
 8. Ajj hvor er den fin til dig den kjole!!

  ReplyDelete
 9. I really like the title of this post! :) also you looks so great in that dress and summer hat! :) I gotta get a summer hat this summer too.

  xo
  A_riot

  ReplyDelete
 10. Stort tillykke med dagen :)
  Sjovt jeg gemmer også ALTID mine arme væk og som du siger... hvorfor egenlig?? hehe

  ReplyDelete
 11. I love the shoes....

  http://www.plumpydolly.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Love this dress, I'm weak for flower patterns and this dress really makes my heart beat, love the details of accessories too, lovely. ;)

  ReplyDelete
 13. For dælen da en fin kjole og skønne sandaler! :)
  Så har jeg i øvrigt ALDRIG set nogen der ser så godt ud med briller på!!! Wauw!! :D

  ReplyDelete
 14. Thank you all so much! I can't even begin to describe how much all your comments mean to me!

  @Maddie: You are so sweet, thanks girl. I hope to show much more of my arms this summer. We shouldn't cover up! Your support means a lot to me.

  @Ditte: Tusind tak! Jeg tror rigtig mange kvinder har det sådan. Jeg håber at du finder en kjole du bliver glad for, jeg synes der er mange flotte derude for tiden. God jagt!

  @Margit: Tak søde!

  @Anita: Thanks hun. I have 2 other hats I can't wait to wear this summer. Great for pimping up outfits and protecting against the sun ;)

  @Tina: Vi er mange der gør det. Jeg tror at det er medierne der tvinger os. Vi bliver konstant bombarderet med, hvad større piger ikke kan. Og ser hele tiden kun tynde kvinder med bare arme. Lad os sprede budskabet og stå sammen om vores runde arme!

  @Dolly: Thank you! I love them too :D

  @Jen: Yeah, I love the flower prints too. So girly and feminine! Thanks sweetie.

  @Sandra: Tusind tak, hvor er du dejlig!!!

  ReplyDelete