May 5, 2011

One sunny day

Jeg havde helt glemt disse billeder, som min søster og jeg tog da jeg var hjemme i Odense i påsken. Det var en varm lørdag, hvor vi gik en dejlig lang tur i Munke Mose med min søsters hund, Krumme. Mit outfit bestod af en buksedragt, som har meget vidde i benene (der er nærmest tale om at der er syet store trekanter i lårene, som falder tungt ned ad benet), min elskede denimjakke og et par af søsters sandaler. Buksedragten er ikke den mest flatterende til min form, jeg ser måske lidt større ud, men den er virkelig behagelig at have på! Om ikke andet kan I se, hvordan jeg klæder mig når jeg bare tager en slapper.  Og så kan I nyde nogle dejlige solskinsbilleder, hvor Odense viser sig fra sin bedste side. Advarsel: Picture spam!

I øvrigt ved jeg ikke, hvorfor billederne ser så grumsede og uklare ud her på bloggen. De er i rigtig god opløsning ellers.


Jumpsuit: Zay
Denim jacket: ZJ
Gladiators: my sisters
Necklace: Pieces

 
 
 
 
 
 
 

I had forgotten all about these pictures, from when I was home in Odense during Easter. It was a warm and sunny Saturday, where my sister and I went for a long walk with her dog. My outfit was a jumpsuit, with very wide legs, almost like triangles are sown into the thighs, which makes the fabric fall quite heavy down the legs. It may not be the most flattering for my shape, I might look a bit bigger, but it's very comfy! Well, at least you can see what I wear on a relaxing day. I hope you enjoy this picture spam, showing Odense from its best side.

I noticed the pictures came out in a quite poor quality on the blog, but I have no idea why.

5 comments:

 1. How alike are we? Your latest post was near a lake! So was mine!! I totally want to raid your wardrobe!!

  Love it!

  Jessica
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Haha, I know! I thought the same... LOL.

  Thanks girl x

  ReplyDelete
 3. Hey Rikke! Just wanted to say hi and to tell you I've started following your blog, I love it too! I go to Uni in Aus and would like to apply for exchange to go to Copenhagen or Arhus in 2012 <3

  ReplyDelete
 4. wohoo! looking awesome in the jumpsuit! love the jeans jacket over it. and cutest dog evar! :D

  xoxo
  Anita Riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. @Maddie: So awesome, thanks for following! It would be cool if you came to Copenhagen, and we should definitely meet up. Let me know, how the applying goes. x

  @Anita: Thank you! Yeah, isn't he a cutie? I love him :)

  ReplyDelete